اشکال در ارسال فرم کمک کمک
سلام دوستان
بچه های وب من یه سوال داشتم من طبق آموزش سایت عمل کردم و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک اینم آدرس ارسال فرممه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا گیر نیدید بگید که انتظار نداشته باشید ما سریع جواب بدیم .........................
لطفا سریع تا من آنلاین هستم یکی جواب بده
پاسخ : اشکال در ارسال فرم کمک کمک
ببخشید من اصلا متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک؟ چی کمک کمک؟
واضح اگه میشه توضیح بدین :)
[quote author=master link=topic=4798.msg29440#msg29440 date=1171800005]
لطفا گیر نیدید بگید که انتظار نداشته باشید ما سریع جواب بدیم .........................
لطفا سریع تا من آنلاین هستم یکی جواب بده
[/quote]
اینجا هر کس هر وقت بتونه جواب میده!
هیچ دلیلی هم نداره که بخوایم دستور جنابعالی رو اطاعت کنیم!!!
مواظب رفتارتون هم باشید!!
[quote author=master link=topic=4798.msg29440#msg29440 date=1171800005]
بچه های وب من یه سوال داشتم من طبق آموزش سایت عمل کردم و یک ارسال رفم ساختم ولی نمیدونم چرا کمک کمک اینم آدرس ارسال فرممه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
فکر نکنم خودتونم با خوندن این سوال چیزی بفهمید!
سوالتون رو کامل و واضح بپرسید!!
سلام ببخشید معضرت می خوام من منظورم اینه که من اینو مثل آموزش سایت ساختم ولی وقتی می زنم ارسال ، ارسال نمیشه و ارور می ده منظورمو فهمیدید.
خوب من که هر چی می زنم میگه
لطفا دوباره پر کنید اشتباهی رخ داده است!
ببخشید من خودم ارورو قرار دادم که بگه : لطفا دوباره پر کنید اشتباهی رخ داده است! ولی می خوام هر وقت جایی پر نبود اینو بگه چه اشکالی داره کمک کمک
ببخشید آخر جواب ما هم درست و کامل ندادید انقدر گیر می دید اونوقت....................
بابا خوب حداقل جواب ما را بدهید
------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه ورژن مامبو شما مورد تایید نیست
مشکلات زیادی داره از جمله یکیش همین!
یعنی منظور شما اینه من باید دوباره مامبو رو بریزم و ...............................................