من می خوام قالبی که روی هاست توی فلدر ریختم رو نصب کنم از حالت فشرده خارجش کردم و از طریق نصب از پوشه می خوام اقدام کنم همش ارور می ده .
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام قالبی که روی هاست توی فلدر ریختم رو نصب کنم از حالت فشرده خارجش کردم و از طریق نصب از پوشه می خوام اقدام کنم همش ارور می ده .
با عرض سلام .
دوست عزیز روش شما اشتباه است . قالب و افزونه های جوملا را فقط باید از قسمت مدیریت سایت نصب کنید .
اموزش زیر در این ضمینه به شما کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
عزیز جان برادر منم خودم می دونم اما از مدیریت سایت که می خوام نصب کنم ارور زیر رو می ده :
- JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
- Unable to create destination
دوست عزیز چرا شما به دنبال رفع ارور نبوده اید ؟
اموزش های زیر در این ضمینه به شما کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
آقا من گیج شدم آخر ندونستم این حق دسترسی دیگه چیه ؟ چطوری میتونم اونرو تغییر بدم من نمی دونم چرا همه جا اینو می گن ولی واضح توضیح نمی دن حق دسترسی باید از کجا مقدارش رو تغییر داد .نقل قول:
دسترسی پوشه tmp و log را بررسی كنید كه بر روی 777 باشد. نکته: بعد از نصب افزونه دسترسی را به حالت اول برگردانید.
دوست عزیز این مشکل کاملا واضح است .
در هاست هر فایل و پوشه حق دسترسی جداگانه ای دارد .
به طور مثال اگر کنترل پنل هاست شما Cpanel است فایل configuration را روبه رویش را مشاهده فرمائید یک عدد 644 یا 444 وجود دارد . وقتی روی این عدد کلیک کنید می توانید حق دسترسی این فایل را تغییر دهید .
حق دسترسی برای جلوگیری از هک شدن سایت و جلوگیری از دسترسی به اطلاعات سایت می باشد .
در این ضمینه در نت جستجو کنید .
موفق باشید .
آقا من تموم حق دسترسی و هرچی بود رو چک کردم ولی نمی دونم چرا از 4 تا قالبی که از اینترنت گرفتم 2 دوتاشون نصب می شه و مابقی رو ارور حق دسترسی می ده من از همون هاست یه سایت دیگری هم دارم از توی اون از جوملا 1.5 استفاده می کنم تا حالا با چنین مشکلاتی ربرو نشدم . ولی اونی که جوملا 2.5 نصب کردم چنین مشکلاتی رو داره .
سلام
با كسب اجازه از دوست عزيزم جناب kianesfahan
دوست چك بفرمائيد فضاي هاستتون بيش از حد پر نشده !
چون چند وقت پيش مورد مشابه اي براي خود من اتفاق افتاد با همين ارور كه متوجه شدم از فضاي هاستم ميباشد!
موفق باشيد
در تکمیل صحبت های دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایا قالب هایی که دانلود می کنید مربوط به جوملا 2.5 است ؟
ایا در لوکال هاست هم همین مشکل را دارید ؟
ایا مطمن هستید قالب هایی که دانلود می کنید قالب هست و بسته نصبی نیست ؟
موفق باشید .
دوستان در مورد اون قالبا فقط اینکه از سایتای خارجی می گیرم ، به نظر شما میتونه مشکل از اینا باشه ؟ اگه قالب فارسی دانلود کنم ممکنه نصب بشه ؟
دوستان یه سؤال دیگه نسخه جوملا که من استفاده می کنم 2.5.7 هست توی سایت های رایگان قالب ها می نویسه قالب های نسخه 2.5 .
شاید قالبی که من گرفتم نسخه ی 2.5.6 باشه آیا از این لحاظ مشکلی وجود داره یا نه ؟