سلام دوستان
یک سوالی داشتم . برای اینکه آیتمهای منو بصورت افقی قرار بگیرند
و نه عمودی چه تغییری باید داد؟ اگر کد خاصی رو باید بگذارم ، لطفا مسیر رو بگید .
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یک سوالی داشتم . برای اینکه آیتمهای منو بصورت افقی قرار بگیرند
و نه عمودی چه تغییری باید داد؟ اگر کد خاصی رو باید بگذارم ، لطفا مسیر رو بگید .
سپاس
با عرض سلام . دوست عزیز اگر منظور شما منوی اصلی به شرح زیر عمل نمائید : به مدیریت ماژول ها رفته و یک ماژول جدید ایجاد نمائید . نوع ماژول را منو قرار دهید . سپس منوی اصلی را انتخاب و ماژول را به طور مثال در سمت راست قالب قرار دهید . موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به شما
نه منظورم این نبود . اگر بخوام با مثال بگم : همین بالای صفحه رو نگاه کنید ، tab ها بصورت افقی قرار گرفته بالای صفحه انجمن - جملای فارسی - دانلود جوملا- و بقیه ....یعنی زیر هم قرار نگرفته اند
من هم می خوام آیتم های منوی اصلیم بالای سایت بصورت افقی نشون داده بشه و نه زیر همدیگه :confused:
با سلام .
به مدیریت منو و منوی اصلی مراجعه کنید .
بر روی ایکون جدید کلیک و یک منوی جدید ایجاد نمائید .
ایتم و نام منو را درج کنید .
گزینه مادر را بر روی ریشه گزینه منو قرار دهید و منوی خود را ذخیره نمائید مشکل شما حل میشود .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه دوست عزیز حل نشد ، الان هم همه آیتمهای منو اصلیم روی ریشه گزینه منو تنظیم هست این توضیح رو هم بدم که قالب من Beez5 هست . شاید متوجه منظورم نشدید ؟ دوباره توضیح می دم ، آیتم های منوی اصلی ، منوی کاربری و منوهایی که خودم ساختم ، همه زیر هم قرار دارند به این شکل:
- درباره ما
- تماس با ما
- پروژهای انجام شده
- گالری عکسها
. من می خوام در یک ردیف قرار بگیرن مثل بالای صفحه همین انجمن
به این شکل در یک خط قرار بگیرن :- درباره ما - تماس با ما - پروژهای انجام شده - گالری عکسها
دوست عزیز اطلاعات مدیریت سایت را برایم پ. خ کنید تا بررسی کنم و اطلاع دهم .
موفق باشید .
صندوقتون پر شده در فرستادن پیام error میده .نقل قول:
دوست عزیز سلام
برای این کار شما بایستی در css تغییرات ایجاد نمایید.
آدرس سایت را قرار دهید تا راهنماییتان کنم.
یا حق.
با سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط riabi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صندوق پیغام خصوصی خالی شده است .
موفق باشید .