دوستان سلام . من تازه با جوملا آشنا شدم . یه مشکل دارم که باید هرجور شده تا فردا حلش کنم . کامپوننت رزرو مطب رو نصب کرم نمیتونم رو سایتم اجراش کنم . بهتره بگم بلد نیستم . میشه کامل منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم ازتون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام . من تازه با جوملا آشنا شدم . یه مشکل دارم که باید هرجور شده تا فردا حلش کنم . کامپوننت رزرو مطب رو نصب کرم نمیتونم رو سایتم اجراش کنم . بهتره بگم بلد نیستم . میشه کامل منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم ازتون
کامپننت رو باید از طریق منو ها فراخوانی کنی، یعنی یرو تو منوها -> منوی اصلی(مثلا) حالا یه منوی جدید ایجاد می کنی (از اون بالا گوشه سمت چپ)، بعد خط اول نوع منو رو باید تعیین کنی، اون رو از نوع کامپننتت انتخاب کن... فک کنم جل دیگه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من بزنم ببینم چی میشه . دمت گرم داداش لطف کردی
من الان این کارو کردم اما بازم ارور میده . باید فرم داشته باشم /؟؟؟ چجوری اتصال بدم به فرم ؟
سلام دوست عزیز
میشه لینک این کامپوننت را بزارید؟
موفق باشید
این لینکشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما نمیشه رزرو کرد فقط برنامه حضور دکتر رو نشون میده
درود
دوست عزیز برای رزرو باید عضو شوی بعد