سلام
من وقتی در کادر جستجو عبارتی مینویسم و اینتر رو میزنم صفحه اصلی رو میاره یعنی جستجو کار نمیکنه . کسی میدونه مشکلش چیه ؟
قبلا که بخوبی جستجو رو انجام میداد تازه متوجه شدم .:question:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من وقتی در کادر جستجو عبارتی مینویسم و اینتر رو میزنم صفحه اصلی رو میاره یعنی جستجو کار نمیکنه . کسی میدونه مشکلش چیه ؟
قبلا که بخوبی جستجو رو انجام میداد تازه متوجه شدم .:question:
نیاز به راهنمایی
جوملا تون update کردید ؟
از وقتی که افزونه خاصی نصب کردید این مشکل پیش اومد ؟
=============
یک بسته جوملا هم نسخه جوملای خودتان از سایت joomlafarsi.com دانلود کنید و فایلهای مربوط به ماژول جستجو را با فایلهای ماژول جستجوی سایت فعلی تون عوض کنید .
تهیه بکاپ یادتون نره
درود
جوملا من همون 1.5.26 هستش . چرا جستجو کار نمیکنه ؟
سلام
جناب shmata من فایلهای ماژول جستجو رو خواستم دوباره نصب کنم این خطا رو میده
- امکانات شما به نظر می رسد که برای نسخه قدیم تر جوملا! نوشته شده اند. اگر می خواهید این عملیات را کامل کنید باید پلاگین وارث - سیستم را از مدیریت پلاگین فعال کنید.
نصب ماژول خطا
نیاز به راهنمایی
خب پلاگین مورد نظر رو از قسمت پلاگین ها فعال کنید اسم دقیقشم اینه:
System - Legacy
:sad:وقتی ماژول جستجو رو نصب میکنم این خطا ها در سایت میاد
در ضمن در قسمت ماژول ، ماژول جستجو نیست در حالی که نصب هست .
و با رفتن به سایت این ارور رو میده
من ماژول رو از هاست پاکش کردم درست شد
حالا سوال اینه که چرا نصب میکنم سایت اینطوری میشه ؟
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18
Warning: require_once(/home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18
دوستان جوملا لطفا راهنمایی کنید .:idk:
/home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php
از طریق هاست به این مسیر که گفته برید و فایل mod_search.php رو بپاکید
اگر این کار را بدرستی انجام بدید مشکل تون حل میشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]