سلام
دوستان من بعد از آپلود سایتم وقتی خواستم یه سری ماژول جدید نصب کنم خطا داد وماژول نصب نشد اینم خطایی که میده
ممنون میشم راهنماییم کنید اگه ممکنه فوررری:confused:
- JFolder::create: Infinite loop detected
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من بعد از آپلود سایتم وقتی خواستم یه سری ماژول جدید نصب کنم خطا داد وماژول نصب نشد اینم خطایی که میده
ممنون میشم راهنماییم کنید اگه ممکنه فوررری:confused:
- JFolder::create: Infinite loop detected
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
برای حل این مشکل باید 2 مقاله را که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر شده مطالعه کنید .
1. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم ولی یه سوال من متوجه نشدم سطح دسترسی777 از کجا تنظیم میشه؟
یک فایل به نام path.php درست کنید و کد
در اون کپی کنید و سپس در مرورگرکد:
<?php echo getcwd(); ?>
را وارد کنیدنقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد فایل configuration.php باز کنید و متغیرهای log_path , $tmp_path$
با توجه به مسیر موجود مسیر نمایش داده شده از فایل path.php
به صورت
اصلاح کنید و بعد تنظیمات ftp را با توجه به لینک آموزشی که معرفی کردم ست کنید و تمامکد:public $log_path = 'Path/logs';
public $tmp_path = 'Path/tmp';
فایل path.phpرو باهمون کد ایجاد کردم ولی وقتی تو مرور گر وارد میکنم فقط این خط رو میاره برام /home3/daneshm1/public_htmlاینم آدرس سایتم اگه خواستید چک کنید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراحل شو عرض کردم خدمت تون در فایل configuration.php
این فایلها را اصلاح کنید . این کار به این دلیله که اگر نتونسید فایل zip را نصب کنید میتونید بسته افزونه را در پوشه tmp تون unzip کنید و دکمه نصب را بزنید .کد:public $log_path = '/home3/daneshm1/public_html/logs';
public $tmp_path = '/home3/daneshm1/public_html/tmp';
البته فراموش نکنید که قبلش تنظیمات ftp تونو ست کنید .