سلام به همه
می خواستم موقعیت Pathway رو از قالب سایتم حذف کنم
اینم آدرس سایتم ـه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
می خواستم موقعیت Pathway رو از قالب سایتم حذف کنم
اینم آدرس سایتم ـه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه
ابتدا به مدیریت ماژول ها بروید و نام موقعیت ماژولی که تصمیم دارید پاکش کنید را پیدا کنید . مثلا top
بعد اگر قالب تون از framework خاصی استفاده نمیکنه میتونید صفحه index.php قالب تونو باز کنید و عبارت top (یا هر موقعیتی که تمایل به حذف ان دارید) را جستجو کنید .
بعد تگ
<jdoc:include
مربوط به اون موقعیت را حذف کنید .
ممنون
توی index.php قالب همچین چیزی نبود ...
از کجا بدونم قالبم از framework خاصی استفاده میکنه یا نه ؟
قالب تون از کجا گیر آوردید ؟ برای کدام شرکته ؟
اگه بازم اینارو نمیدونید آدرس سایت تو بدید تا من بهتون بگم
ممنون
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طراح قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از Helix framework استفاده میکنید که لینک documentation اش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط morbid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میباشد .
این یعنی نمیشه حذف کرد ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز، لینک راهنمایی را برایتان گذاشتند.
خب من اگه قرار بود از این سر در بیارم که اینجا سوال نمی پرسیدم
به هر حال ممنون