سلام دوستان....
سایتم از طریق multithumb هک شده
البته هنوز کامل سایت رو راهاندازی نکرده بودم
چطور میتونم مشکلو حل کنم
پلاگینو پاک کردم ولی هنوز مشکل هست در ضمن بکاپ هم ندارم
ادرس سایت: dspworld.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان....
سایتم از طریق multithumb هک شده
البته هنوز کامل سایت رو راهاندازی نکرده بودم
چطور میتونم مشکلو حل کنم
پلاگینو پاک کردم ولی هنوز مشکل هست در ضمن بکاپ هم ندارم
دوست عزیز سلام
از کجا میدانید از طریق آن پلاگین هک شده اید؟
آیا قالب مربوطه را خریده اید و یا اینکه از نسخه های نال استفاده کرده اید؟
یا حق.
محمد جان این احتمال وجود داره که از ازاین طریق هک شده باشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون من حداقل یکسال پیش تو یکی از انجمن ها ی جوملا تاپیکی در مورد هک دیدم که در اون مازول ها و پلاگین های مشکوک بررسی شده بود
و به نظرم این افزونه هم جزو انها بود
تو اون تاپیک افزونه های زیر هم نامبرده شده بودند
مازول اسلاید شو:
RS flash mathic
کامپوننت دانلود:
ion files
کامپوننت دانلود:
Remository
دوست عزیز اگر سایت شما همونی باشه که تو امضا گذاشتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ali833 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید بگم که مشکل بزرگ این هاست رایگان پشتیبان گیری و استفاده مجدد از پشتیبان باشه
شاید کسانی موفق شدن از سایت هاشون در این هاست بک گرفته و یا ریستور کنند ولی به نظرم کار اسان نیست و در عین حال ضریب موفقیت هم پایین است
اگر شما جزو کسانی هستند که تونستید موفق به اینکار بشین تقاضا دارم تجربیات خود را در اینجا مشترک کنید
وگرنه توصیه میکنم از نقاشی روی آب بپرهیزید
موفق باشید
نه آدرس سایت ایشون اینه:
سلام دوستان مشکل خیلی جدی نبود خودم درستش کردم
فکر کنم از طریق multitumb تویکی از پستها دست برده بود و چندتا جمله نوشته بود یک عکس هم اپ کرده بود multithumb هم ارور داده بود که پلاگینو پاک کردم همچنین پست مربوطه رو حالا هم مشکل حل شده
قبلا امنیت رو جدی نمیگرفتم ولی الان دیگه هر توصیه ای هست دارم اجرا می کنم!!!!!!!
با سلام سایتتو دیدم جزوء محالاته که کسی هکش کرده باشه شما تازه چند روزی میشه این دامین رو خریدی و سایتو راه اندازی کردی zone-h.org برو با شیوه های هک بیشتر آشنا میشی و میدونی که هسته جوملا و دروپال خیلی قوی تر ازین حرفهاست و راه نفوذ با یه پلاگین یا ماژول به این سادگی ها نیست که بشه پست ارسال کرد تازه سایت شما چیزی نداره که هکر بخواد وقتشو بزاره
2حالت داره 1- پسوردتو دوستی آشنایی دیده و یا کسی که واست فعال کرده
2- توی قسمت ثبت نام دسترسی کاربرارو بالا بردی که تونسته پست ارسال کنه
یا حق
دوست عزیز چند روز نیست و چند ماهی هست که این دامین رو گرفتم اگه به تاریخ انتشار مطالب نگاه کنید مشخصه
در این که سایت فعلا چیزی نداره هم درست اون هکر هم اونجا نوشته بود صرفا برای نشان دادن ضعفهای امنیتی این کارو کرده در ضمن دسترسی ها رو هم تغییر نداده بودم و اینکه پست ارسالی منو ویرایش کرده بود
دروود
از مدیر هاستیگ خود بخواهید تا log رو در اختیار شما قرار بدند
به زور دقیق متوجه موضوع خواهید شد
در پناه ایزد