[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهشا یکی کمک کنه - من حتی پایگاه داده هم تعریف کردم و کامل نصب شد ولی برای مشاهده سایت این ارور رو میده .:np:
نمایش نسخه قابل چاپ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهشا یکی کمک کنه - من حتی پایگاه داده هم تعریف کردم و کامل نصب شد ولی برای مشاهده سایت این ارور رو میده .:np:
با عرض سلام .
دوست عزیز تمامی ارور ها مربوط به قالب است .
توصیه می کنیم از ومپ سرور نسخه 2 استفاده نمائید . احتمالا مشکل شما حل خواهد شد .
مشکل اینکه وارد مدیریت نمی شوید چیست ؟ ایا اروری می دهد ؟
موفق باشید
این چیر خاصی نیست...
می ری به این آدرس :
فایل PHP.INI رو با به ادیتوری (++Notpad)باز می کنی توش می گردی دنبال این :کد:\xampp\php\php.ini
تغییرش می دی به این :کد:error_reporting = E_ALL
Apache رو ریستارت می کنی و حل می شه...کد:error_reporting = E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE & ~E_WARNING
مرسی دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط samir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی متاسفانه باز هم همین ارور را داد .
ورژن Xampp ی که استفاده می کنی چی هست؟ من این تنظیمات رو توی 3.0.1 Xampp v3.1.0 انجام دادم حل شد...
قاعدتا باید حل بشه؛ چون با اون خط که تغییر دادی به وب سرور می گی که خطا های Srtict Standard و Notice ها و Warning ها رو نمایش نده...
اینم یه امتحانی بکن ببین چی می شه:
اینو سرچ کن تو همون PHP.INI:بعد off کن:کد:display_errors = On
این دیگه می گه کلا Error ها رو نشون نده...کد:display_errors = Off
یه بار دیگه ریستارت کن، ببین تنظیماتی که تغییر می دی توی PHP.INI اصلا اعمال می شه...
سلام .
ورژن تازه هستش . چون هفته پیش دان کردم . و در حال حاضر دارم PHP کار می کنم . ( البته آموزش مقدماتیه با موتور دریم ویور)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
###### ApacheFriends XAMPP (Basispaket) version 1.7.4 ######
+ Apache 2.2.17
+ MySQL 5.5.8 (Community Server)
+ PHP 5.3.5 (VC6 X86 32bit) + PEAR
+ XAMPP Control Version 2.5 from [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
+ XAMPP Security
+ SQLite 2.8.15
+ OpenSSL 0.9.8o
+ phpMyAdmin 3.3.9
+ ADOdb 5.11
+ Mercury Mail Transport System v4.62
+ FileZilla FTP Server 0.9.37
+ Webalizer 2.01-10
+ Zend Optimizer 3.3.0
+ Perl 5.10.1
+ Mod_perl 2.0.4
+ Tomcat 7.0.3
.......................................
اما یه سوال ؟
من فایلی با عنوان PHP.ini ندیدم و مشابه اون با همون کدها رو تنها دیدم .
سلام
ورژنی که من دارم اینه:
اشتباها ورژن کنترل پنل رو نوشتم...کد:1:23:35 PM [main] XAMPP Version: 1.8.1
1:23:35 PM [main] Control Panel Version: 3.1.0 3.1.0 [ Compiled: September 20th 2012 ]
و اینکه توی فلدری که Xampp رو نصب کردی php.ini رو سرچ کن توی همین فایل تغییرات بده...
بعدم اینکه معمولا این فایل همیشه تو همین مسیره که گفتم، حالا یه سرچ کن ببین پیداش می کنی یا نه، تو اون فایل های دیگه تغییرات بدی هیچ تاثیری نداره...
موفق باشی...
ممنونم از شما
الان خوب شد .
.........................
اما یه سوال مشکل از چی بود - و با off کردن ریپورتها مشکل حل میشه .
یعنی از راه اصولی که بشه کد مخرب رو ترمیم کرد - راه حلی نیست .
.........
در کل مرسی:)
مسئله به همون ورژن مفسر PHP ربط داره، مثلا روی این ورژنی که من دارم یکی دوتا Warning و Srtict Standard می داد...
اینا زیاد مسئله خاصی نیستن، معمولا توی هاست هم اینا غیر فعالن...
ولی شما که کد نویسی می کنی، اون آپشن نمایش خطا رو دوباره ON کن، چون ایرادات کدت رو نمی بینی اینجوری دیگه...