بعد از حذف Search و Font size ، فضای خالی باقی مانده روی لوگو و Top منو را چطور خذف کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از حذف Search و Font size ، فضای خالی باقی مانده روی لوگو و Top منو را چطور خذف کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما در فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلاس Header از بالا فاصله 10em دارد که می توانید ویرایش کنید
یا علی
ممنون از راهنمایی خوبتون ، firoozmandan عزیز
مشکل بعدی من اینه که چطور فقط این دو قسمت رو RTL کنم ؟
به آدرس
بروید و در خط 613 دستورات زیر را جایگزین دستورات موجود کنید :نقل قول:
کد:#main {
direction: rtl;
text-align: right;
}
و سوال ( تقریبا ) آخر :
ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو نصب کردم و تو پوزیشن 1 قرار دادمش ، پوزیشن 1 رو چطور وسط چین کنم ؟ سایزشو چطور کنترل کنم ؟
یه نیگا به لینک کنین متوجه میشین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
/* ########################## header ########################### */
#header
{
background:#fff;
font-size:1em;
position:relative
}
نتیجش اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلا چتور لوگو رو از ریشه میشه کند و خلاص شد ؟