-
کامپوننت ها در لینک ها
سلام و درود
یه سوال داشتم راجع به اینکه چرا در سایت وقتی روی نظرسنجی یا هر کامپوننت دیگه ی میری نام component در آدرس نوشته میشود و حتی نام کامپوننت هم نوشته میشود . اما بعضی سایتهای جوملای هستند که این چنین نیستند .
آیا کدی باید اضافه کنیم ؟ ، افزونه ی چیزی نصب کنیم ؟
-
تنظیمات seo سه گزینه بر روی بله هستند و فایل htaccess. هم تغییر نام کرده اما کامپوننت ها نامشان دیده میشوند .
مثلا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]component/poll/OK.html
:np::idea::sad::bc:
-
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
تمامی موارد بالا رو انجام دادید ؟
در پناه ایزد
-
کش های جوملا رو هم پاک کنید
-
با سلام در تکمیل حرفای دوستان
اگر از طریق منو ها برای یک کامپوننت صفحه ایجاد کنید دیگه چنین چیزی رو نخواهید دید
لزومی نداره که برای نمایش منو ماژولی در نظر بگیرید ولی منو رو ایجاد کنید
-
درود
بله در منوها نام مستعار ،نام کامپوننت ها دیده نمیشوند . بدبختانه وقتی برای نظرسنجی و خبرنامه که از طریق ماژول میتوان رفت نامهایشان دیده میشوند چون ماژول هایشان در سمت راست و چپ فعال هستند . اگر راهی بو که وقتی از مازول به ادرسی میریم نام کامپوننت دیده نشود خوب میشد .
مثلا آدرس به این شکل میشد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر از این یکیه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه کسی بخواد نام کامپوننت هاش از طریق ماژول دیده نشه .... ، . ماژول ها اجازه نمیدن .
برای افزونه های مثل نظر سنجی میتونید از افزونه های استفاده کنید که در ماژول نمایش میدهند مثل :
NiceaJaxpoll استفاده کنید
در پناه ایزد
-
درود
مشکل من اینه که چرا باید در سایت من نام component در آدرس ذکر بشه مگه سایتهای دیگه چرا نشون نمیده یکیش TAG وقتی در ماژولش روی کلمه ی میبرم این component / tag نوشته میشود ولی سایتهای جوملای دیگه ی هستند که فقط tag در لینک هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟