سلام . من روی هاستم جوملا را نصب کردم اما الان وقتی میخوام به محیط هاست وارد بشم با این تصویر مواجه میشم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . من روی هاستم جوملا را نصب کردم اما الان وقتی میخوام به محیط هاست وارد بشم با این تصویر مواجه میشم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز مشکل فوق مربوط به هاست شماست و باید با مدیر هاست و سرور خود در میان بگذارید .
موفق باشید .
سلام . خدا خیرش بده اونم جواب نمی ده .
دوست عزیز به همین خاطر است که به دوستان همیشه توصیه میکنیم از شرکت های معتبر هاست تهیه کنند .
این مشکل را با مدیر هاست خود در میان بگذارید .
موفق باشید .
با سلام دوست عزیز مشکل اینجاس که دامین شما به هاست هنوز متصل نشده یا اتصالش قطع شده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jondolmahdi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اتصال دامین به هاست هم نیاز به مدیریت هاست داری...
پس بنابر گفته دوست قبلی باید مدیریت هاستت روپیدا کنی اگر نشد باید هاست دیگری تهیه کنی و جوملا رو بر روی اون آپلود کنی و dns های هاست جدید رو برای دامین وارد کنی
موفق و پیروز باشی دوست گرامی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط www.joomlact.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لطفا به نوشته موجود در تصویر دقت بیشتری کنید "this server is currently not licensed"
روی این سرور WHM/cPanel نصب شده اما لایسنسی برای آن تهیه نشده به همین علت شما قادر به استفاده از آن نیستید !
یا علی