-
یه مشکل با آکیبا
سلام دوستان من با آکیبا رو لوکال بک آب گرفتم مشکلی نداره ولی وقتی درسایت می خوام بک بگیرم ارور زیررو میده نسخه php هم به مدیر سرور گفتم به 5.3 آپدیت کردند ولی بازم ارور زیررومیده مشکل ازچیه
پشتیبانگیری با شکست مواجه شد
پشتیبانگیری به دلیل بروز یک خطا متوقف شد.
آخرین پیغام خطا:
AJAX Loading Error
HTTP Status: 500 (Internal Server Error)
Internal status: error
XHR ReadyState: 4
Raw server response:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
-
این صفحه رو تو سایت آکیبا پیدا کردم درمورد این مشکل ازهاست هست ظاهرا یه چیزایی درمورد ورژن mysql , php وتنظیمات مموری لیمت گفته کسی می تونه بگه دقیق چه چیزایی رو باید تغییربدم آدرس رو اینجا می گذارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
در صورتی که در local به درستی کار میکند ولی در server اینطور نیست مسلما مشکل از تنظیمات هاست شماست.
-
سلام خسته نباشید بله مشکل ازتنظیمات هاست هست من با توجه به صفحه ای که در سایت آگیبا دیدم php ,mysql رو آپدیت کردم و memory_limit رو هم گفتم افزایش دادن ولی مشکل همچنان پابرجاست اگرمی شه شما هم یه نگاهی به این صفحه بندازید ببیند چیز دیگری هم باید تغییربدم یا نه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]