سلام
زبان مدیریت سایت ریخته به هم نه انگلیسی و نه فارسی
مثلا صفحه لاگین را به صورت زیر مینویسه:
Com_login_joomla_administration_login
تا دیروز هیچ مشکلی نداشت
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
زبان مدیریت سایت ریخته به هم نه انگلیسی و نه فارسی
مثلا صفحه لاگین را به صورت زیر مینویسه:
Com_login_joomla_administration_login
تا دیروز هیچ مشکلی نداشت
لطفا راهنمایی کنید
سلام.زبان بخش مدریریت من فارسی نمیشه.فقط انگلیسی داره لطفا راهنماییم کنید
- تو بخش مدیریت جوملا با پیام عدم تشخیص هویت روبرو شدم رفتم بخش دیتا بیس و پسوردو به 12345 تغییر دادم ولی باز هم نمیتونم وارد بشم - خواهش میکنم راهنمایی کنید
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز افزونه خاصی نصب کردید که این مشکل به وجود امد ؟
به مدیریت زبان بروید و سایت و مدیریت را بر روی فارسی پیشفرض کنید .
موفق باشید .
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmood98 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لازم می دانیم شما را به مطالعه قوانین انجمن فرا بخوانیم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال جدید در تایپیک جدید .
ایا شما از بسته جوملا فارسی استفاده می کنید یا جوملای جهانی ؟؟؟
اگر از بسته جوملا فارسی استفاده می کنید از طریق قسمت افزونه ها به مدیریت زبان ها بروید و زبان سایت و مدیریت را روی فارسی پیشفرض نمائید .
موفق باشید .
بله افزونه خبرنامه acymailing را نصب کردم.
بر روی فارسی هست. حتی روی انگلیسی هم که قرار میدم بازهم مشکل حل نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .
لطفا در ابتدا قوانین انجمن را مطالعه و سوال جدید در تایپیک جدید مطرح کنید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا سوال خود را در تایپیک جدید مطرح نمائید .
موفق باشید .
با عرض سلام .نقل قول:
دوست عزیز ابتدا یک بک اپ از سایت خود تهیه کنید . سپس افزونه را غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر اگر نشد افزونه جدید را پاک کنید و تست کنید .
موفق باشید .
ازونه را پاک کردم ولی درست نشد. باید چیکار کرد؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]