با سلام
من سایتم روی لوکال هست وقتی میخواهم کاربری را ثبت نام کنم پیام (((نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد)))(((فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است))) می یاد
مشکل از کجاست؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من سایتم روی لوکال هست وقتی میخواهم کاربری را ثبت نام کنم پیام (((نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد)))(((فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است))) می یاد
مشکل از کجاست؟؟
با عرض سلام .
دوست عزیز وقتی در لوکال نصب می کنید که نمی تواند به ایمیل کاربر ایمیل فعال سازی ارسال کنید .
هنگامی که بر روی سرور خود نصب کردید و تنظیمات مربوطه را انجام دادید ایمیل ارسال خواهد کرد .
موفق باشید .
اگر بخواهم در حالن لوکال کاربری را ثبت نام کنم باید چی کار کنم؟؟؟
سلام دوست عزيز
در ادامه فرمايشات دوست عزيزم kianesfahan
در لوكال از طريق ماژول كاربران نميتونيد كاربر جديدي ايجاد بفرمائيد!!
ولااقل براي اين كار ميتونيد از درون مديريت جوملا و قسمت مديريت كاربر مبادرت به اين كار نمائيد.(هرچند كه درآنجا كاربر براتون ايجاد ميشه ولي باز پيام نميتواند توابع ايميل رو فراخواني كند براتن مياد!!)
اصولا" براي اين منظور نياز به فضا (هاست) ميباشد.
موفق باشيد
با عرض سلام .
در ادامه صحبت های دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می توانید به 2 روش زیر کاربر را در سایت ثبت نام کنید :
1- از طریق قسمت ماژول هر کاربری که تمایل دارید ثبت نام کنید . سپس به مدیریت کاربران در مدیریت سایت بروید و کاربر را فعال کنید . توجه داشته در هر دو روش به دلیل نصب سایت بر روی لوکال هیچ ایمیل برای کاربران ثبت نام شده ارسال نخواهد شد .
2- به مدیریت سایت رفته و از مدیریت کاربران به ایجاد کاربر جدید بروید و از انجا کاربر دلخواه را ایجاد نمائید . این روش راحتر است .
موفق باشید .