-
مشکل لود شدن طولانی سایت
سلام
می خواستم ببینم دلیل لود شدن طولانی سایتم چیه ؟ وقتی من این سایت رو ساختم خوب بود مشکلی تو لود شدنش نبود .الان چند ماهی می گذره . که چند روز پیش دیدم خیلییییی دیر بالا میاد! کش و ذخیره ساز و بررسی و همه رو پاک و چک کردم ولی تائیری نداشت!(قسمت ادمینش مشکلی نداره و راحت بالا میاد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
درود
چندتا مشکل اساسی میتونه داشته باشه . در انجمن که سایت ها رو میگن وقتی میرم میبینم که سایت چندتا مطلب داره ولی 2 دقیقه لود میشه در حالی که به سایت های دانلود معروف وقتی میری در چند ثانیه ی سایت میاره .
1. قالب سایت
2.جاوااسکریپت
3.تصاویر
4.css
5 و از همه مهم دکمه ی گوگل پلاس که بعضی وقت ها قفل میکنه بر روی https و لود صفحه رو تا اونجا میبره که اعصاب خورد میشه و × باید بزنیم دیگه .
6. ...
اخیرا هم که گوگل لود سایت رو هم الویت قرار داده .
پلاگین ها هم سهیم هستند
بعد جالب اینجاست که به هر کی دیگه دادم ببینه واسش زود اومده بالا . فقط تو سیستم من اینطوریه
حتی با سیستم کناریم که از یه اینترنت استفاده می کنیم هم معمولی و زود بالا اومد!
-
با سلام
با اینترنت من حدود 4 ثانیه طول کشید تا صفحه لود بشه
آیا این زمان زیاده؟
مرورگر من فایرفاکس است
-
درود
بله الان فرق کرد و سرعت لود خوب شد .
دوست عزیز بعضی وقتا تو سایتتون از آدرس فایل یا کدی مربوط به سایت دیگه استفاده میکنی اگه اون سایت در دسترس نباشه یا کند باشه یا هر مشکلی داشته باشه سایت شما هم به واسطه اینکه نمیتونه اون کد یا فایل یا هر چیزی که هست بخونه دیر لود میشه شاید برای این باشه
-
جالبه ! من هم از شرکت هم از خونه که باز می کنم یه 5 دیقه ای طول می کشه تا بالا بیاد ! :(