سلاممن چطورری می تونمblogرو تو لینک زیر حذف کنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلاممن چطورری می تونمblogرو تو لینک زیر حذف کنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز لینکی که درج کرده اید ناقص است و با ارور 404 مواجه میشویم.
لطفا یک متنی درچ کنید و ان متن را لینک کنید که مشکلی وجود نداشته باشد .
موفق باشید .
مم به یک مکشلی برخوردم
حالا تو گوگل عنوان صفحه اسلی سایتو لینک کرده به ادمین سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه وارد سایت بشید عنوان سایت رو تو مرورگر می بینید در حالی که تو گوگل یک چیز دیگه میاره
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط online-managers [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز عبارت bolg مربوط به مجموعه یا اسم مستعار مطلب شماست .
نام مستعار مجموعه و یا نام مستعار مطلب را تغییر دهید .
موفق باشید .
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید مطرح کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط online-managers [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن بنده اصلا منظورتان را متوجه نشدم . !!!! لطفا واضح تر بیان کنید .
موفق باشید .
مشکلی که خود بخ خود برای من پیش اومده تو گوگل عنوان اصلی سایتو یه چیز دیگه میاره در حالی که عنوان سایت "مديران آنلاين|مشاوره تخصصي پايان نامه هاي کارشناسي ارشد و دکترا" هست
مشاوره پایان نامه میاره
مشکل از کجاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
عنوان سایت در حال حاضر اینست : مديران آنلاين|مشاوره تخصصي پايان نامه هاي کارشناسي ارشد و دکترا
مشکلتون دقیقا چیه ؟
موفق باشید
حالا آدرس سایتو تو گوگل سرچ کنید
عنوانو یک چیز دیگه میاره