سلام دوستان!
یه کمک فوری میخوام !
من میخوام داخل یک منو مثلا 30 تا عکس بزارم ، این عکسا ریسایز هستن! مثلا کاربر بتونه 5تا عکس رو انتخاب کنه و وقتی ارسال کرد من بفهمم کدوم عکسا رو خواسته و همونا رو ادیت و چاپ کنم . ممنون میشم کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان!
یه کمک فوری میخوام !
من میخوام داخل یک منو مثلا 30 تا عکس بزارم ، این عکسا ریسایز هستن! مثلا کاربر بتونه 5تا عکس رو انتخاب کنه و وقتی ارسال کرد من بفهمم کدوم عکسا رو خواسته و همونا رو ادیت و چاپ کنم . ممنون میشم کمک کنید
من معمولا برای این کار از فرم ساز ها استفاده می کنم
لیست عکس ها رو در یه فرم می ذاریم و برای هر کدوم یه گزینه برای انتخاب می ذارم با تکمیل و ارسال فرم توسط بازدید کننده شما متوجه خواهید شده چه چیزی مورد در خواست اونه
با تشکر از شما ، کدوم فرم ساز رو شما به من پیشنهاد میکنید برای این کار ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadreza12 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]