با عرض خسه نباشید . ! من وقتی در صفحه اصلی یک جدول میذارم , ماژول های اطراف, و قتی صفحه سایت رو minimize میکنم کوچک تر از اندازه واقعی میشن و بهم میریزن .
چرا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض خسه نباشید . ! من وقتی در صفحه اصلی یک جدول میذارم , ماژول های اطراف, و قتی صفحه سایت رو minimize میکنم کوچک تر از اندازه واقعی میشن و بهم میریزن .
چرا ؟
میشه آدرس صفحه مورد نظرتون (البته اگر Online هست) رو بذارید؟
البته اگر مشکل شما همونی که باشه منم 3 ماه پیش داشتم با تعریف یه مقدار مطلق برای ستون های دو طرف صفحه (برای جایگیری ماژول ها) و همچنين محوطه MainBody در خود فایل index.php قالب اين مشکلتون حل میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نگاه کن نمیخام ایراد بگیرم ولی بهتر نیست کلا قالبت رو عوض کنی؟ من قبلا چند بار این قالب رو برای دوستان کاستمایز کردم متاسفانه آنچنان که باید جوابگو نیست! در هر حال اگر هم تاکید بر استفاده از همین دارید تا راهش رو خدمتتون عرض کنم.
نه من اصراری ندارم . من تازه شروع کردم و دارم نقاط مختلف رو در شرایط مختلف آزمایش میکنم. در ضمن من نمیتونم واسه خودم قالب طراحی کنم . پس باید از این قالب های آماده استفاده کنم . شما چیزی مد نظر دارید . ؟ در صرت امکان میخوام دو طرفه باشه (در دو قسمت ماژولها قرار بگیرند . ) .
خود مامبو یه قالب آماده و زیبا (البته به نظر من!) داره که روی وب سایت من هم هست. البته قالب برای مامبو فراوون هست و با قالب های جوملا و میترا هم سازگاری کامل رو داره.
ممنون . حالا من اگه از قالب خود مامبو استفاده کنم این مشکل حل میشه ؟ در ضمن اگه ممکنه راه حل مشکل همین قالب رو که رو سایتم است رو بفرمایید . متشکر از وقتتون .
[quote author=dejavu link=topic=4927.msg30207#msg30207 date=1172441052]
چرا ؟
[/quote]
بچه ها به جای عوض کردن صورت مسئله سعی کنیم اون رو حل کنیم :)
ببین دوست من، ستون های چپ و راست قالبت به صورت دینامیک تعریف شدند(با ٪ بهشون اندازه داده شده)
اگه فایل index.php رو باز کنی، و اندازه ثابت (غیر درصدی) به این ستون ها بدی(به مقدار width باید بدی) موقع resize اندازش تا حد امکان ثابت میمونه(بعضی وقت ها یکم اینور اونو ممکنه بشه من با یه قالب این مشکل رو داشتم، ولی معمولا این مشکل پیش نمیاد)
موفق و پیروز باشی :)
اگه حرفی که بهت زدم کارت رو راه انداخت جای تشکر دعای فرج بخون
راستی.... تقدیر رو هم ما میسازیم :) هم یه چیزاییش دست خداست :)
یه حدیث: نه جبر است؛ نه تفویض، بلکه امریست بین این دو امر(مضمونش رو گفتم)
یا علی
ببخشید من تو این جایی که شما گفتید چیزی پیدا نکردم . آ یا میتونم از قسمت css قالب در مامبو اقدام کنم ؟ 8)