در بالای سایتم آیکن جوملا میاد چطوری میتونم آیکن دلخواه رو نصب کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در بالای سایتم آیکن جوملا میاد چطوری میتونم آیکن دلخواه رو نصب کنم؟
درود
از هاست برو قالب و favicon.ico رو حذف بکن و آیکن مورد نظر رو با فرمت ico اضافه کن نام و فرمت باید این شکلی باشد favicon.ico
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند .
دروود
public_html> template > you template defalt > faveicon.ico
در پناه ایزد
با سلام من هنوز نتونستم لوگوی سایتم و عوض کنم اما ه این جا رسیدم که لوگوی الانم توی این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمته چطور میتونم عکسش و عوض کنم
ممنون از همکاری شما
دوستان راهنمایی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط amin2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در همین مسیر فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را پاک کرده سپس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مورد نظر خود را در همان جا آپلود کنید. بعد برای نمایش دادن حافظه کش مرورگر خود را پاک کرده تا برای شما قابل نمایش باشد