با سلام خدمت دوستان گرانقدر
به چه روشی می توان برای یک لینک که در داخل مطلب ایجاد شده، یک نام مستعار درنظر گرفت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان گرانقدر
به چه روشی می توان برای یک لینک که در داخل مطلب ایجاد شده، یک نام مستعار درنظر گرفت؟
درود
دوست گرامی عنوان انگلیسی همان نام مستعار و همان لینک میباشد . اگر سئو رو فعال کرده باشید . اگر منظوتون غیر از این بود بگید .
واضح تر: من یک تصویر را در داخل یک مطلب گذاشتم و یک لینک را هم به این عکس اختصاص دادم. حالا مشکل اینجاست زمانی که بر روی این تصویر کلیک می کنم در بخش آدرس بار چون نام مستعاری برای این لینک درنظر گرفته نشده، لینک را بدون مرتب سازی نشان می دهد.
با سلام
لینکی که الان این عکس دارد رو بفرمایید و همچنین بفرمایید قصد دارد به چه شکل باشد
خیلی ممنو از جوابتون.
الآن لینک بصورت زیر است:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درحالی که من می خواهم به جای عبارتهای انگلیسی آخر آدرس، هرچیزی را که دوست داشتم اضافه کنم. اگر هم بشود این عبارت ها را پاک کرد خیلی بهتره.
ببخشید به غیر از مورد بالا، اگر بشود نام index.php را هم بردارم خیلی عالی میشه، البته من از بخش تنظیمات کلی و قسمت seo، استفاده از mod_rewrite را بر روی «بلی» قرار دادم و فایل htaccess.txt را تغییر دادم اما ارور میده.
باتشکر فراوان
دوست عزیز سلام
برای این منظور برای لینک های مربوطه آیتم منو بسازید
در ضمن این آیتم های منو را به یک منو که انتشار ندارد اختصاص دهید.
یا حق.
با جوابتون خیلی لطف کردید
اما من آیتم منو اختصاص دادم و همانطور که در تصویر می بینید قبل از عبارت های انگلیسی، منوهای اختصاص داده شده موجود است.
راهی برای حل این مشکل وجود ندارد؟
از لینک تون معلومه که موارد سئو رو رعایت نکردید . لینک sefنقل قول:
نوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به هاست برید و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بده ( نقطقه در ابتدای اسم htaccess می باشد )
بعد از قسمت پیکربندی کلی => از تب وب سایت => تنظیمات سئو => چهار تا گزینه هست هر چهار تاش باید روی بلی قرار بدی و ذخیره کن
خوب حالا لینک شما کوتاه می شود .
دوست عزیز، من عرض کرده بودم که فایل htaccess.txt را تغییر دادم و تنظیمات seo را انجام دادم اما بعد از تغییر mod_rewrite و انتخاب گزینه «بلی» برای این بخش، بعد از ورود به سایت و انتخاب یک منو، ارور می ده.