تغییر قالب کامپوننت های جوملا
سلام به همه
من به تازگی کار با جوملا رو شروع کردم و خیلی ازش سر در نمیارم.
واسه وب*سایتم از قالب yougrids استفاده کردم و نمی*دونم که این قالب رو چه جوری به کامپوننت هام از قبیل com_users (که خودش صفحه*ی registration , reset و remind رو شامل میشه) اعمال کنم.
در ضمن واسه تالار گفتگو هم از کیوننا استفاده کردم و باز نمی*دونم چه جوری قالب yougrids رو بهش اعمال کنم.
اگه راهی واسه*ی اعمال این قالب به این صفحه*ها نیست، لطفا کمک کنین تا عبارت*های اندازه فونت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و اون لوگو که روش نوشته open source و فوتر که توش نوشته شده راه اندازی شده توسط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو حذف کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اون افقی کردن ماژول ورود به سایت هست. در این مورد خیلی تو اینترنت گشتم، اما چیزی دستگیرم نشد، همه گفتن باید فایل defaul.php رو ادیت کرد، اما نگفتن کدوم قسمت کد رو.
ممنون میشم هر چی سریع*تر جواب بدین و کمکم کنین.