ضـــــــــــروری 2 مشکل در مورد جوم اسپورت و اعمال محدودیت روی اسلاید شو
سلام خدمت دوستان گل
من دو مشکل دارم
از اسلاید شو Sj Content Slick Slider Responsite استفاده می کنم می خوام یه سایز مشخص بهش بدم که عکس ها رو فقط با اون سایز نشون بده توی تنظیمات خودش میشه سایز داد سایز می دم از نظر طول همه عکس ها یکسان میشه اما از نظر عرض نه یکی بزرگ یکی کوچک
از اسلاید شو های مختلفی هم استفاده کردم مثل Multiple SlideShow یا Sj Content Cool Showcase اما این دو تا اسلاید شو به صورت اتوماتیک مطلبی که تو مجموعه اسلاید شو قرار میدم رو نمایش نمیدن(شاید من بلد نیستم تنظیمش رو) حتما باید برم توی تنظیمات اسلاید شو مطلب رو جزء اسلاید شو قرار بدم
مشکل دومم بر میگرده به کامپونت جوم اسپرت
من با استفاده از این کامپونت و ماژول table joom جدول مسابقات رو تو سایت قرار بدم اما برنامه مسابقات رو هر کاری می کنم نمایش نمیده یعنی نمایش میده من تعریف کردم که مثلا قسمت راست قالب برنامه مسابقات رو بذار توی قالب میاره اما به صورت لینک که باید روی لینک کلیک کنم و برم تو یه صفحه دیگه تا برنامه مسابقات رو ببینم یه شات میذارم شاید بتونم منظورمو برسونم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام برنامه مسابقات بدون کلیک اضافی بره زیر مثلا زیر برنامه مسابقات تست که تو عکس مشخصه
ممنون
تقویم جلالی برای جوم اسپرت
نقل قول:
جوم اسپرت با تقویم فارسی دوستان در خدمتم
اگر مشکل تقویم را حل کردید برای من هم شرح دهید