براي داشتن تيتر اخبار سايت يا هر مجموعه ي مد نظر از سايت، در ياهو مسنجر، راه پيشنهادي شما چيست؟ يعني فقط هدر داشته باشيم و تيترها. با توجه به كم بودن فضاي ياهو مسنجر.
نمایش نسخه قابل چاپ
براي داشتن تيتر اخبار سايت يا هر مجموعه ي مد نظر از سايت، در ياهو مسنجر، راه پيشنهادي شما چيست؟ يعني فقط هدر داشته باشيم و تيترها. با توجه به كم بودن فضاي ياهو مسنجر.
من میتونم یه فایل که حالت Setup هم داشته باشه برات درست کنم ... به صورت پچ برای یاهو .... اگه خواستی کمکت کنم خبرم کن
دوست عزيز از لطف شما ممنونم.
اين قسمتي از كار هست. از راهنمايي شما استفاده خواهم كرد اما سوال اصلي درباره تيتر مطالب بود كه بشه در ياهو مسنجر نشان داد. به عبارتي ساده و جمع و جور و مناسب ياهو مسنجر.
سلام
شما میتونی با استفاده از لینکهای XML این کار رو انجام بدی ...
برای این کار نیاز به تغییر در Registry ویندوز هست . یه مثال :
بعد از این کار میتونی از قسمت Preferences تب Content Tab آیکون mambolearn رو به قسمت پایین یاهو اضافه کنی .کد:[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\View\YMSGR_Mambolearn]
"content url"="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"Display Bmp"="YView\\yahoo.bmp"
"Display Name"="Mambolearn"
"Stat Letter"="M"
"default"=dword:00000004
"MinHeight"=dword:0000001e
"PreferHeight"=dword:00000179
"Resizable"=dword:00000001
این یک مثال بود برای نمایش دادن کل مامبولرن در یاهو مسنجر
شما میتونی با استفاده از این مثال و تغییرات لازم به هدفت برسی ...
یا علی
همونطوری که دوستان اشاره کردند
شما با طراحی یک قالب کوچک و فراخوانی یک ماژول در آن به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید
فایلی رو ضمیمه کردم که فکر میکنم بیشتر راهنماییتون کنه
یا علی
با تشكر از دوستان معظم ، از لحاظ فراخواني يك سايت يا يك صفحه مشكلي نيست. اما در مورد نحوه فراخواني يك ماژول از سايت در صفحه اي ديگر مثلا ياهو توضيح بيشتري داده بشه ممنون ميشم.
شما کار زیر رو انجام بدید .
یک قالب طراحی کنید و در اون تنها یک ماژول را لود کنید .
در این ماژول قسمت RSS لینک RSS سایت خودتون رو بنویسید .
این قالب رو در قسمت مدیریت قالبها Assign کنید به یک لینک
وقتی وارد اون لینک بشید شما تنها یک ماژول دارید که آخرین اخبار سایت شما رو نشون میده .
از این لینک میتونید استفاده کنید برای نمایش آخرین اخبار در یاهو
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=526.msg2661#msg2661 date=1142021431]
سلام
شما میتونی با استفاده از لینکهای XML این کار رو انجام بدی ...
برای این کار نیاز به تغییر در Registry ویندوز هست . یه مثال :
بعد از این کار میتونی از قسمت Preferences تب Content Tab آیکون mambolearn رو به قسمت پایین یاهو اضافه کنی .کد:[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\View\YMSGR_Mambolearn]
"content url"="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"Display Bmp"="YView\\yahoo.bmp"
"Stat Letter"="M"
این یک مثال بود برای نمایش دادن کل مامبولرن در یاهو مسنجر
شما میتونی با استفاده از این مثال و تغییرات لازم به هدفت برسی ...
یا علی
[/quote]
چطور میشه این فایل رو .reg ;کرد که با کلیک روش خود به خود به رجیستری بره ؟ من این حالت رو از سایت های دیگه دانلود کردم ...ممنون اگه کمک کنید... ...
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\View\YMSGR_ mambolearn]
"Display Bmp"="YView\\mambo.bmp"
"Stat Letter"="M"
که توی اون فایل mambo.bmp اسم فایل آیکن هست. این فایل رو با نام name.reg ذخیره کنید. با دابل کلیک روی اون رجیستر میشه.
خیلی ممنون display bmp یکم راجع به آدرس این فایل توضیح میدی بی زحمت ؟