با عرض سلام ببخشيد من جوملا1.5 دارم ومي خواهم تبديل كنم به 2.5 و نمي دانم چگونه تبديل كنم حتي wampهم نصب كردم ادامه آن را نمي دانم لطفا توضيح دهيد
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام ببخشيد من جوملا1.5 دارم ومي خواهم تبديل كنم به 2.5 و نمي دانم چگونه تبديل كنم حتي wampهم نصب كردم ادامه آن را نمي دانم لطفا توضيح دهيد
لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را مطالعه کنید .
راه ممکن این است که شما یک جوملا 2.5 نصب کنید و سپس به کمک افزونه های دیگر ، مطالب و اعضای خود را به 2.5 انتقال دهید
اما لطفا توجه داشته باشید که چون 1.5 و 2.5 دو هسته کاملا متفاوت دارند، نمی توانید افزونه ها و پلاگین ها و کامپوننت ها را منتقل کنید و باید افزونه های مناسب 2.5 را دوباره پیدا کنید و جدا نصب کنید
اما برای انتقال مطالب و کاربران و ... از 1.5 به 2.5 افزونه spupgrade فکر می کنم بهترین و عملی ترین و آسان ترین راه است و بدون مراحل پیچیده و ... که در مطالب مهاجرت جوملا 1.5 به 2.5 ذکر می کنند
این هم توضیحات این افزونه:
کافیست جوملا 2.5 خود را دریک پوشه از هاست نصب کنید و سپس این افزونه را بر روی جوملا 2.5 نصب و اجرا کنید.فقط چند کادر برای شما نمایش داده می شود که باید اطلاعات درخواست شده که مربوط بهدیتابیس و نام کاربری دیتابیس و ادرس سایت و ... هست را وارد کنید و مواردی که قصددارید انتقال بدهید را تیک دار کنید سپس روی دکمه Migrate کلیککنید.