-
تغییر عکس اسلاید شو
سلام من یک قالب سازمانی خریدم البته مجبور بودم بخاطر اینکه زیاد مهارت نداشتم تو جوملا
بعدش همه چیش رو درست میتونم بکنم
فقط هر کاری میکنم عکس های اسلاید شو سایت عوض نمیشه یک هفته اعصابم رو بهم ریخته هر جا فکرش رو بکنی رفتم حتی عکس های اصلی رو پیدا کردم پاکشون کردم و بجاشونبه همون اندازه و همون اسم عکس های خودم رو گذاشتم اما نمیشه تو ماژول رفتم چیزی ندیدم کنار اسلاید شو یک سری متن هایی هم داره لطفا کمکم کنید بگید چطور عکسها رو عوض کنم .و چطور متن جدید بنویسم اینم کد قسمت اسلاید شو من است
که از قسمت css گرفتم
=========================================*/
#kh-slid {background: url(../images/kh-slid.png) repeat-y center top;margin-top:7px;width: 663px;margin-left:3px; margin-bottom:-3px;}
#kh-slid-top {background: url(../images/kh-slid-t.png) no-repeat center top;width: 663px;}
#kh-slid-bot {background: url(../images/kh-slid-b.png) no-repeat center bottom;width: 663px;}
#kh-slid .main {}
#kh-slideshow {margin:0;padding: 10px;}
اینم سایتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
به مدیریت ماژول ها بروید و ببینید چه ماژولی در موقعیت kh-slideshow فعال است
اگر ماژولی فعال بود یک تصویر از تنظیمات اش بگیرید و در همین پست قرار بدید.
-
با سلام ئر مورد اسلاید شو فرمودیدتصاویرش رو بگذارم این تصویر ماژول که اسمش رو میخواستید بدونید گزینه اسلاید شو فلش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باین هم تصویری از خود ماژول هست
این هم مدیریت بخشی که مربوط به این عکسهاست
اینهم مجموعه مربوط به اون هست
از شما کمال تشکر را دارم منتظر جوابتون هستم
-
دروود
دوست عزیز از ارسال اسپم خود داری کنید !
این افزونه بر اساس مطالب کار میکنه که وابسته به مجموعه ها هست !
مطالب دلخواه خودتون رو در مجموعه جدید منتشر کنید و در مدیریت همین افزونه مجموعه رو تغییر بدید تا نمایش اون تغییر پیدا کنه
در پناه ایزد
-
این سایت من است هر کار میکنم نمیتونم کپی رایتش رو بردارم ماژول هم نیست کپی رایتش و تو ایندکس پی اچ پی هم نیست
و مشکل دوم هر گار میکنم عنوان سایت که بالای مرور گر هست عوض نمیشه حتی رفتم داخل منوها منواصلی بعدش خانه عنوان را عوض کردم اما باز هم نشد خواهشا راهنمایی کنید متشکرم
دو مساله مطرح کردم متشکرم
---
من هر کار میکنم نمیتونم فایل کپی رایت رو بردارم و یک فایلی هم عکس رو لینک کرده که به هیچوجه نمیشه پیداش کرد من تو index php رفتم نبود فایل کپی رایت را برداشتم نشد این یک قالب سازمانی هست به نظر شما کدش کجا گذاشته
-
در موقعیت فوتر مورد منتشر شده رو از حالت انتشار خارج کنید
در پناه ایزد