با سلام
من می خوام وقتی سایتم باز می شه یه آهنگ رو اجرا کنه
مشکل اینجاست هر پلیری رو که استفاده کردم نیاز به فلش پلیر داره
آیا پلیری هست که نیاز به فلش پلیر نداسته باشه یا راه دیگه چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من می خوام وقتی سایتم باز می شه یه آهنگ رو اجرا کنه
مشکل اینجاست هر پلیری رو که استفاده کردم نیاز به فلش پلیر داره
آیا پلیری هست که نیاز به فلش پلیر نداسته باشه یا راه دیگه چیه؟
بله دوست عزیز پلاگین jos dev player موفق باشید
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sheipoorchi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی دونم دوست عزیز منظورت از jost dev playerنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
jw player هستش یا نه چون این فروشیه
اگه لینک دانلودی ازش بزاری لطف می کنی
چون تو سرچ چیز زیادی بدست نیاوردم
منظورم این بود دوست عزیز که رایگان هم هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودم هم چند وقت دیگه فارسیش رو توی سایتم منتشر میکنم موفق باشید
دوست عزیز این پلاگین , من زیاد از پلاگین سر در نمیارم
نحوه استفاده از این پلاگین رو می تونین بگین
ممنون
دوست عزیز کاری نداره که وقتی نصبش کنید باید برید در قسمت مدیریت پلاگین ها فعالش کنید اونجا گفته برای پخش باید چه کدی رو در مطلبتون یا هر کجای دیگه منتشر کنید موفق باشید
ممنون دوست عزیز انجامش دادم ولی اینم که نیاز به فلش پلیر داره
روی پلیرش که کلیک راست کنی متوجه میشی
من نیاز به یه پلیر دارم که به فلش پلیر احتیاج نداشته باشه و روی هر سیستمی کار کنه برای یه سایت مهد کودک می خوام
می خواستم بدونم آیا همچین چیزی هست یا نه؟
با تشکر
دوست عزیز نیاز به فلش پلیر نداره موفق باشید
اگرم مشکلی برای اجراش دارید مشخصات ورود به مدیریت رو پیغامه خصوصی کنید براتون توی یک موقعیت قرار بدم ولی اگر توضیحات رو با دقت بخونید هیچ کاری نداره و ساده هست موفق باشید