1- میخام یه وبسایت طراحی کنم. به نظرتون بهترین و کامل ترین ورژن جوملای فارسی، کدومه که بخام نصب کنم؟ (هم از لحاظ کاربردی آسان هم از لحاظ پشتیبانی و ماژول و کامپوننت در دسترس و فارسی)
2- چجور می تونم روی جوملا 1.5.26 فونت نصب کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
1- میخام یه وبسایت طراحی کنم. به نظرتون بهترین و کامل ترین ورژن جوملای فارسی، کدومه که بخام نصب کنم؟ (هم از لحاظ کاربردی آسان هم از لحاظ پشتیبانی و ماژول و کامپوننت در دسترس و فارسی)
2- چجور می تونم روی جوملا 1.5.26 فونت نصب کنم؟
سلام دوست عزیز جوملا فارسی رو از همین سایت نصب کنید و الان ورژن 2.5 رو بورسه با اینکه ورژن 3 هم اومده ...... واسه تغییر فونت هم جستجو کنید خیلی هست که مشابه سوال شما هست . پیروز باشید
از لحاظ امنیتی هیچ مشکلی نداره؟
آخه شنیده بودم 1.5 مطمئن تره.
نه!!! خیلی ها ازین ورژن دارند استفاده می کنند ، حتی بیشتر اساتید و مدیران این سایت از جوملا 2.5 رو سایت های خودشون بهره گرفتند . من هم که خیلی وقته دارم از 2.5 استفاده می کنم کاملا راضی هستم . پبروز باشید
سؤالی دیگر:
چجوری می تونم 1.5.17 رو به 2.5.9 ارتقا بدم؟
سلام دوست عزیز ، اگر از نسخه 1.5.17 استفاده میکنید به راحتی می شه سایتتون رو زد بهتره همین الان به فکر مهاجرت باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mrghz_relax [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر مایل نیستی با 2.5 بری لاقل به 1.5.26 آپدیت کنید .
خسته نباشید.
توی لینکی که دادید، وقتی روی لینک پلاگین jupgrade می زنم که دانلودش کنم صفحه 404 میده. لینک جدیدش رو از کجا باید پیدا کنم؟
سؤالی دیگر:
از کجای این سایت می تونم ورژن های آخر و به روز افزونه ها (کامپوننت ها و ماژولها و پلاگین ها) البته فارسی و مربوط به جوملا 2.5 رو دانلود کنم؟
گیج شدم از بس گشتم و چیزی نیافتم.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول JUPGRADE رو نصب کردم ولی میگه که پلاگین System - Mootools Upgrade رو فعال کنید اول. ولی وقتی میرم تو مدیریت پلاگین ها، این پلاگین رو نمی بینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا باید دانلودش کنم؟یا کلاً چجوری باید نصبش کنم.