با سلام. سایت زیر در chrome بسیار خوب نمایش داده میشه ولی در explorer کاملا تخریب شده.
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام. سایت زیر در chrome بسیار خوب نمایش داده میشه ولی در explorer کاملا تخریب شده.
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا در استایل های این قالب برای فارسی کردن تغییراتی داده اید ؟
چون در نسخه دمو بسته Quick start مربوط به Rt-camber این مشکل وجود ندارد.
خیر من فقط فایل "fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2" برای فارسی سازی قالب استفاده کردم و این باعث شد که قالب از راست به چپ بشه همین. حالا چگونه میتونم این مشکل رو حل کنم؟
اگر فایل ترجمه جوملا را از سایت joomla.org دانلود کردید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اون فایل مشکلی بوجود نمیاره . مشکل شما 3 حالت میتونه داشته باشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط naderfarid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. تغییراتی در استایل داده اید.
2. نسخه null شده rt-camber را دانلود کردید که این مشکل درش وجود داره .
3. اگر قبلا بدرستی کار میکرد شما افزونه ای نصب کردید اسم اون افزونه رو بدید تا مشکل شو بگیم خدمتتون
در حال حاضر سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بدون هیچ مشکلی داره از rt-camber و بسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده میکنه .