با سلام
داشتم این مطلب رو می خوندم که متوجه شدم ادیتورش با پیش فرض جوملا فرق داره اگه کسی می تونه لطف کنه برام لینکش رو بزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
داشتم این مطلب رو می خوندم که متوجه شدم ادیتورش با پیش فرض جوملا فرق داره اگه کسی می تونه لطف کنه برام لینکش رو بزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به این ادیتور پیشرفته میگن . مراحل زیر رو طی کن
پیکربندی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG => گزینه Editor - TinyMCE را انتخاب کن و ذخیره کن
دروود
تفاوتی نداره ! فقط در حالت توسعه یافته قرار داره
مدیریت > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > روی حالت توسعه یافته قرار بدید
در پناه ایزد
ممنون از جوابتون ولی پیش فرض روی این گزینه هستش [سه گزینه داره : کدنگار-ساده و TINyMCE] ولی این امکانات رو ندارم که این ویرایشگر داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خودم این دوتا رو پیدا کردم اگر کسی باهاشون کار کرده و مشکلی نداره بگه لطفا
اول کاری که گفتم رو بکن .پیکربندی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG => گزینه Editor - TinyMCE را انتخاب کن و ذخیره کن
اگر تغییری ایجاد نشد این یه پلاگین داره با نام Editor - TinyMCE بازش کنید ( از مدیریت پلاگین )
داخل پلاگین ذکر شده اولین گزینه سمت چت نحوه عملکرد روی گزینه Extended قرار بده (گزینه سوم )
بعد برو به پارامترهای پیشرفته و اونجا هر چی گزینه هست روی پیدا یا روشن یا بلی قرار بده . از جمله : جدول ، رسانه ، شکلک و . . . .
ذخیره کن و یک مطلب ایجاد کن و از ادیتور پیشرفته لذت ببر .