سلام
سایت ادیتورش فقط با اینترنت اکسپلور کار می کند وقتی با فایرفاکس یا ... می روم منو های ویرایش مطلب باز نمیشود و سیو هم نمی کند
نمی کند
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سایت ادیتورش فقط با اینترنت اکسپلور کار می کند وقتی با فایرفاکس یا ... می روم منو های ویرایش مطلب باز نمیشود و سیو هم نمی کند
نمی کند
مرسی
درود
از ویرایشگر دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل پا برجاست یا خیر
فقط با اینترنت اکسپلورر باز می شود نه با هیچ بروزر دیگری حتی با نت ایجنت هم باز نمی شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sa_gool [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
فقط با این ویرایشگر مشکل دارید مثلا jck
ببینید بازم مشکل هست یا خیر
کش و کوکی مرورگرتون رو حتمن قبل برسی کردن پاک کنید
سلام
من هم در مورد اديتور متن جوملا یه سوال دارم!
اين اديتوري که به صورت پيش فرض قرار گرفته ظاهرا کامل نيست، خيلي از چيزاي ابتدايي مثل رنگ متن رو هم نداره!
روي تغيير ويرايشگر هم که کليک ميکنم به شکل کدهاي اچتمل ميشند!
اين ويرايشگري که توي تصوير زير هست چيه!؟
چطور بايد از اين استفاده کنم؟
اگه لينک راهنما هم بدين ممنون ميشم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
در افزونه ها » پلاگین » تنظیمات ویرایشگر tiny
در تنظیماتش نوع ویرایشگر رو روی پیشرفته تنظیم کنید و ذخیره کنید
(یک گزینه کشویی است که سه آینم داره روی سومی تنظیم کنید دقیقن نمیدونم چی ترجمه شدند)
سلام
دوست عزیز سوالات خودتان را در تاپیک جدید بپرسید ;
این ادیتور پیشرفته هست و شما میتوانید آن را از قسمت
پیکربندی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG => گزینه Editor - TinyMCE را انتخاب کن و ذخیره کن
اگر تغییری ایجاد نشد این یه پلاگین داره با نام Editor - TinyMCE بازش کنید ( از مدیریت پلاگین )
داخل پلاگین ذکر شده اولین گزینه سمت چت نحوه عملکرد روی گزینه Extended قرار بده (گزینه سوم )
بعد برو به پارامترهای پیشرفته و اونجا هر چی گزینه هست روی پیدا یا روشن یا بلی قرار بده . از جمله : جدول ، رسانه ، شکلک و . . . .
ذخیره کن و یک مطلب ایجاد کن و از ادیتور پیشرفته لذت ببر .