-
ویرچومارت
سلام دوستان
1- من جوملا ورژن Joomla_2.5.9-Stable-Full_Package و ویرچومارت ورژن com_virtuemart.2.0.18a را از سایت های اصلیشون دانلود کردم با افزونه های فارسیشون .جوملا کامل نصب میشه و مشکلی نداره . اما فروشگاه روکه نصب می کنم درست نصب نمیشه ، هم با روش Upload و هم پوشه tmp تست کردم .
2 - آیا میشه ویرچومارت رو روی جوملا 3 هم نصب کرد ؟
از شما دوستان کسی PDF یا فیلم آموزشی داره که داخلش ویرچومارت رو با جوملا 2.5 گفته باشه ؟
-
دروود
چه طور نصب نمیشه ؟
ارر ؟ مشکل ؟ خطا ؟
موردی هست قرار بدید !
سرعت اینترنت شما بالا هست ؟
در پناه ایزد
-
اره سرعتم خوبه
نصب که میشه تعداد زیاد دستورات php میاد بالای کنترل پنل ، یا مثلا وارد بخش فروشگاه که میشم ما بین آیکن ها دوباره چند خط php می بینم
-
متن خطا ها رو قرار بدید
ورژن php شما چند هست !
در پناه ایزد
-
Joomla! 2.5.9
نسخه php 5.4.4
اینم لینک :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
مدیریت > تنطیمات کلی > سرور > نمایش خطا رو غیر فعال کنید
در پناه ایزد
-
اونو انجام دادم و خطا های بالای بخش رفت اما وقتی محصولات رومیزنم هنوز یه خطاهایی میده
اینم لینک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
به فایل مربوطه برید و کد زیر رو جایگزین کنید
قبل از این کار یه نسخه کپی بردارید ! ( بکاپ )
مسیر :
/administrator/components/com_virtuemart/helpers/ -> vmtable.php
در پناه ایزد
-
ممنون-اون کاری که گفتید انجام میدم و نتیجشو میگم .
یه سوال دیگه : دوستم یه فروشگاه اینترنتی داره . چه جوری میتونم کل پروژه اونو بیارم تو لوکال هاست که کار کنه
من اومدم کل پوشه public رو دانلود کردم گذاشتم تو لوکال و بانک اطلاعاتی هم export و import کردم اما error میده وقتی localhost اجرا میکنم
-