سلام
من می خواستم فاصله خطوط مطالب سایتم افزایش پیدا کنه چون فاصلش خیلی کمه.
باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟
اینم سایت ما:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خواستم فاصله خطوط مطالب سایتم افزایش پیدا کنه چون فاصلش خیلی کمه.
باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟
اینم سایت ما:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما می تونید کد زیر را در فایل css قالبتون قرار بدید.
.art-article p {
line-height: 210%;
}
که 210% فاصله بین خطوط شماست که هر چی بیشتر کنید فاصله بیشتر می شود و کمتر کنید فاصله کمتر.
فایل css :ه باید ویرایش شود نیز در این مسیر قرار دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کار هم کردم بازم نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ijamaatlou [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه دیگه؟
با سلام
شما وارد فایل css بشوید و در خط سوم این فایل بعد از margin:22px 0; کد زیر را وارد کنید:
شما می توانید با افزایش و یا کاهش عدد 25 مقدار فاصله بین خطوط را بیشتر و یا کمتر کنید.کد:line-height:25px;
ممنون ولی با این کار تمام خطوط نوشته های سایت افزایش پیدا کرد.آیا راهی هست که فقط خطوط قسمت بلاگ افزایش فاصله پیدا کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]