سلام دوستان من میخوام تو سایتم یک منو قرار بدم شبیه منوی سمت راست که تو سایت زیر هست . اون قسمتی که نوشته STANDARD UPS . اگه ممکنه کمکم کنید:(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من میخوام تو سایتم یک منو قرار بدم شبیه منوی سمت راست که تو سایت زیر هست . اون قسمتی که نوشته STANDARD UPS . اگه ممکنه کمکم کنید:(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و عرض خوش امد به جهت پیوستن به انجمن جوملا فارسی
لطفا کتاب جوملا فارسی را دانلود و مطالعه نمایید
مطمئنا با مطالعه این کتاب این مشکل و مشکلات احتمالی اینده برای شما قابل حل خواهد بود
موفق باشید
ممنون از پاسختون. من این کتاب و مطالعه کردم ولی نتونستم این مشکلمو حل کنم
سلام
شما ابتدا در مدیریت منو ها یک منو ایجاد کنید و در داخل منوی ایجاد شده با زذدن کلید جدید صفحات مد نظر را ایجاد کنید
سپس به مدیریت مازول ها رفته و مازول ان منو را یافته و در موقعیت دلخواه منتشر یا فعال نمایید
موفق باشید
ممنون. اون منویی که ابتدا ایجاد میکنم باید از چه نوع آیتم منو باشد؟
سلام
mod_mainmenu رو در قسمت مدیریت ماژول باز کنید => در ستون سمت چپ نام منو هست search رو انتخاب کنید و سبک منو فهرست ذخیره کن =>
منو ها => یه منوی باید داشته باشی از لینکش میتونی بفهمی در لینکش کلمه ی search اگه نبود =>
منو ها => مدیریت منو => جدید => بعد قسمت ها رو پر کن ( نام رو بنویس Search عنوان رو بنویس آرشیو ) ذخیرش کن => برو از ماژول mod_mainmenu => سمت چپ گزینه منو را search انتخاب کن
حال برو به منو ها => آرشیو => جدید رو بزن => یا علی