سلام دوستان
چطوری میشه یه وبسایت بازی انلاین با جوملا بسازم؟(حالت کلی)
بازی فلش با ذخیره رکورد چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
چطوری میشه یه وبسایت بازی انلاین با جوملا بسازم؟(حالت کلی)
بازی فلش با ذخیره رکورد چی؟
سلام
در ادیتور پیشرفته گزینه به نام insert/edit embedded میتوانی آدرس فایل فلش رو بنویسی و ذخیره کنی به همین راحتی .
از پاسختون ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رکوردم ذخیره می کنه؟
واسه بازی غیر فلش چی؟
منظور از رکورد اگر امتیاز اینجور چیزا باشه نه ذخیره نمیکنه بعضی بازی ها خودشون رکورد رو ثبت میکنند اگر بخوای مثل بعضی سایت های بازی رکورد ثبت کنی باید سایتت برنامه نویسی بشه .
بازی غیر فلش میتونی به فلش تبدیل کنی یا به دانلود بزاری . از اسکریپت بازی هم استفاده نکن .
از این موارد هم میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
من خودم خیلی خیلی دنبال یک کامپونت بازی فلش گضتم که امتیاز ثبت کنه
اما همشون خودشون بازی خاصی دارن که امتیاز رو ثبت می کنه.
مثلا یکی از خوب هاش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
نصبش کردید؟
تونستید بازی ای غیر از بازی های خودش رو اضافه کنید تا امتیاز ثبت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
من اینو نصب نکردم ولی یکی نصب کرده بودم که داخل کامپوننت افزودن بازی بود . میتونی از طریق آدرس فلش و عکس بری بازی دیگری جایگزین کنی . اگر امتیازم که ثبت کنه کــــــــــه دیگه حله
من همین رو دارم می گم دیگه
نصب کردم اما متاسفانه فقط 3 تا بازی داره که برای خودش هست و امتیاز ثبت می کنه اما وقتی خودت بازی بزاری ثبت نمی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه این مشکل حل بشه عالی هست.
این embded کدومه من پیداش نمی کنم!!!!!!!!!
یه فایل فلش دارم می خوام بزارم نمی دونم چکار کنم :laugh:
عزیز اول به پیکربندی کلی برو اونجا ادیتورت رو TinyMCE انتخاب کن و ذخیره کن .
بعد طبق عکس زیر بازی های اکشن تخیلی!:laugh: و فلش اضافه کن
:idea:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن پست اسپم ممنوع