سلام
میخواستم از دامنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مهاجرت کنم به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی همون هاست اکانت جدید هم ساختم
1. فقط با انتقال mySQL
از پنل قبلی به پنل فعلی حل میشه؟ یا باید چیز دیگه ای مثل فایل ها رو هم انتقال بدم؟
و میخواستم از دامنه قبلی فوروارد کنم به دامنه جدید..... باید پایگاه داده دامنه قبل رو کامل پاک کنم یا لازم نیست؟
پاک کنم بهتره یا نکنم؟
2. دقیقا میخوام هر کس آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مثلا میزنه بره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و هر کسی آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میزنه بره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همین طور در مورد ساب دامین ها!
3. عمل فوروارد رو از هاست(که دامنه قبل و فعلی روش هست) انجام بدم بهتره یا از جایی که دامین رو ثبت کردم؟
4. این سوال رو هم جواب بدین واقعا ممنون میشم!
کلا وقتی میگن بکاپ بگیر باید از کدوم بکاپ بگیرم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohammadHossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر فراوان