-
سایت معتبر برای قالب
با سلام خدمت دوستان و مدیران.من دنبال یه قالب خیلی سبک در عین حال شیک و کار آمد هستم.واسه یه اسیت مرجع دانلود.لطفا اگه کسی یه سایت معتبر سراغ داره که تنوع قالب هاش زیاده و نصب میشن و موقع نصب مشکلی نداره بهم معرفی کنه.واسه جوملا 2.5 فارسی باشه.البته اگه بردن نام سایت تو عمومی خلاف مقرراته لطفا اسم سایت رو واسم پیغام خصوصی بفرستین.ممنون میشم.خیلی خیلی ضروری و فوری فوتی هستش کارم. :*
-
دوست عزيز با نرم افزار آرتيستر بدون هيچ دانشي ميتوني قالب جوملا به دلخواه خودت ايجاد كني و خروجي بگيري. آرتيستر 4 از فارسي و راستچين پشتيباني ميكنه...
-
یعنی من که هیچی از کد نویسی نمیدونم میتونم یه قالب طراحی کنم که راحت نصب بشه رو جوملا؟
-
بله دوست عزيز خيلي راحت بدون هيچ كد نويسي حتي نمونه هاي بسياري داره كه ميتوني به ميل خودت با استفاده از ابزارهاي موجود در نرم افزار ويرايش كني. و در آخر خروجي جوملا 2.5 بگيري . فقط يادت باشه كه بايد راست به چپش كني در هنگام ذخبره كردن و همچنين نرم افزار براي ذخيره پروژه ها نياز به كرك داره كه ميتوني از اينترنت دانلود كني.
موفق باشي
-
دروود
joomla24.com
sitegorund.com
برای فارسی سازی باید کمی دست به کار بشید
در پناه ایزد
-
دوستان من که گفتم اصلا از کدنویسی آشنایی ندارم.حالا یه سایت معتبر واسه دانلود قالب سراغ نداره کسی ؟ :(
-
دوست عزیز سلام
از سایت زیر میتوانید کمک بگیرید
joomplate.ir
یا حق.
-
سلام.ممنون سایت خوبی بود.اما من یه قلب خیلی ساده و در عین حال سبک میخوام.مثل این لینک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ممنون میشم اگه کسی از این قالب داره لینک بده بهم.
-
در حقیقت من به دنبال امکانات زیادی نیستم.میخوام ساده و سبک باشه.البته منوی آبشاری هم داشته باشه.یه چیزی تو مایه های قالب سایت asandownload.com
-
سلام - شما باید خودتون قالب ها رو نگاه کنید و یکی رو خودتون انتخاب کنید .
آسان دانلود هم قالبش رو دانلود نکرده .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن نرم افزار آرتیستر رو نصب کنید و خودتون یه قالب ایجاد کنید -
با احترام .