با سلام.
ماژول تب ساز موجود در صفحه اصلی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میخواستم.
لطفاً همانند سایت جوملا فارسی ، فارسی شده و تب ها بصورت راست چین باشند.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
ماژول تب ساز موجود در صفحه اصلی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میخواستم.
لطفاً همانند سایت جوملا فارسی ، فارسی شده و تب ها بصورت راست چین باشند.
با تشکر
دروود
از این افزونه استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
من این افزونه رو نصب کردم. این افزونه در قسمت مدیریت افزونه ها قابل مشاهده است ولی در قسمت ماژول ها قابل مشاهده نمی باشد. من آخرین ورژن جوملا 2.5 موجود در جوملا فارسی را نصب کرده ام (2.5.9). مشکل در چیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من با موفقیت این ماژول رو نصب کردم. اما تب ها در این ماژول راست چین نیستند. برای ماژولی می خوام که تب ها همانند سایت جوملا فارسی راست چین باشند.
لطفاً کمک کنید.
من تست کردم رو نسخه 2.5.11 و مرورگر نسخه 20.1 فایرفاکس بدون مشکل بود... قالب پپشفرض جوملا بود
تو قالب های آماده و همچنینی اکسپلرور مشکل داره ............ راست چین نیستند.
خب سی اس اسش رو باز کن درست کن :دی
پلاگین تب ساز مطالب جوملا با قاببلیت تنظیم css .... پلاگینی که بتونم درون مطالبم استفاده کنم.