من wamapserviceرو نصب کردم بعدا رفتم قسمت نصب جوملا همه فرم ها را پر می کنم قسمت دیتا بیس نمی دانم چی بنویسم هرچی می نویسم قبول نمی کند حواهشا یک اموزش ساخت دیتا بیس یا هر چی که این ص قسمت دیتا بیس را پر کنم بگذارید کلافه شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
من wamapserviceرو نصب کردم بعدا رفتم قسمت نصب جوملا همه فرم ها را پر می کنم قسمت دیتا بیس نمی دانم چی بنویسم هرچی می نویسم قبول نمی کند حواهشا یک اموزش ساخت دیتا بیس یا هر چی که این ص قسمت دیتا بیس را پر کنم بگذارید کلافه شدم
روی phpmyadmin کلیک کنید و نام یکی از دیتابیس را انتخاب کنید مثلاً : testنقل قول:
نوشته اصلی توسط ogre22 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ساخت هم میتونید تو همون صفحه روی database کلیک کنید و مقابل Create new database نام دیتابیس مورد نظرتون را بنویسید در آخر روی create کلیک کنید تا ساخته شود
در زمان نصب جوملا در لوکال هاست وقتی به مرحله ی دیتابیس رسیدید این اطلاعات را وارد نمایید ::
- نوع دیتابیس را MySQL قرار دهید
- نام هاست را localhost قرار دهید
- نام کاربری را root قرار دهید
- رمز عبور را چیزی وارد نکنید و خالی بگزارید
- نام دیتابیس را ترجیحا همنام پروژه خود تعیین میکنیم که ما در اینجا test قرار دادیم.شما میتوانید هر نامی را وارد کنید ولی از بکارگیری حروف فارسی،فاصله،حروف نامعتبر و... خودداری کنید.
- پیشوند جداول به صورت اتوماتیک تکمیل شده که آن را تغییر ندهید تا مقدار پیشفرض باشد.