با سلام
سایتم آماده انتقال از لوکال به سایته - قبلش می خوام شمارش گر تعداد بازدید هارو صفر کنم - راهی هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سایتم آماده انتقال از لوکال به سایته - قبلش می خوام شمارش گر تعداد بازدید هارو صفر کنم - راهی هست ؟
دروود
از چه افزونه های استفاده میکنید ؟
در مدیریت ماژول باید این امکان رو داشته باشید !
در نهایت اگر این امکان رو نداشتید میتونید حذف کنید و دوباره نصب کنید
در پناه ایزد
یه بار اون ماژول آمار بازدید رو غیر فعال نمایید
سپس از طریق گزینه ی جدید یه بار دیگه ماژول آمار بازدید رو در موقعیتتون ایجاد و انتشار بدید
البته بستگی به افزونه ی آمار بازدیدتون هم داره
ممنون از پاسخ تون و ببخشید سوال رو درست مطرح نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورم تعداد بازدید ها از هر مطلب هستش
داخل مطلب سمت چپ نوشته بازیدها جلوش یه گزینه ی به نام بازنشانی هست اون رو بزن تا تعداد بازدید از مطلب 0 بشود
متاسفانه نمی تونم پیداش کنم اگه می شه دقیقا بگید کدوم قسمته - یا با عکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر اشتباه نکنم شما از نسخه 3 جوملا استفاده می کنید در 2.5 همچین گزینه ای ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بی جواب موندیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]