-
سطوح دسترسی
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید گرامی
من منویی از نوع "ایجاد مطلب" ایجاد کردم در فرمی که این منو در بخش کاربری برای درج مقاله و مطلب در سایت در اختیار میگزاره فیلدی به نام دسترسی وجود داره که تمامی سطوح دسترسی رو که در بخش مدیریت ایجاد کردم رو نشون میده .
سوال من اینه که چه طور می تونم کاری کنم تا این فیلد برخی از سطوح دسترسی رو نشون بده نه همه رو؟
-
برای چی میخواهید این کار رو انجام بدید ؟؟؟
-
با سلام
من میخوام به تمام کاربران عضو این اجازه رو بدم که توی سایت مطلب بگزارن.
من میخوام کاربران مقاله هاشون رو فقط به با سطح دسترسی عمومی و یا اعضا به اشتراک بگزارن و کاری به سطوح دسترسی دیگه نداشته باشن اصلا لزومی نداره که تمام سطوح دسترسی نشون داده بشه یه جورایی جالب نیست.
-
من هم موافقم لزومی نداره.
البته سلام..
اما مشکل من ... من قصد دارم تا کاربر ها فقط بتونن مطلب ارسال کنن و امکان ارسال لینک برای اونها غیر فعال باشه... اصلاً این ارسال لینک چی هست؟!
ممنون از کمکتون.. فقط ارسال لینک از کار بیافته و ارسال مطلب فعال باشه.. طبق شکل زیر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشتر از همه استادان و کاربلدان و کمکتون ممنون و متشکر..
-
. مشکل بالا هنوز پابرجاست....
-
با عرض سلام .
دوست عزیز قوانین انجمن را مطالعه کنید و سوال جدید را در تایپیک جدید مراجعه کنید و از ارسال اسپم خودداری کنید .
برای حذف منو ارسال وب لینک به مدیریت منو ها بروید و منوی کاربری را ویرایش کنید . سپس منوی ارسال وب لینک را یا حذف کنید یا غیر فعال .
موفق باشید .