با سلام
بنده هر قالبی که نصب می کنم منو های قالب نمایش داده نمی شوند
خواهشا به صورت کامل و ابتدایی توضیح دهید که چه باید بکنم
اینم ادرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بنده هر قالبی که نصب می کنم منو های قالب نمایش داده نمی شوند
خواهشا به صورت کامل و ابتدایی توضیح دهید که چه باید بکنم
اینم ادرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_85 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز، فكر ميكنم شما بايد منوتونو با توجه به موقعيت قالب جديد ست بفرمائيد! طبيعي است كه حالت اوليه با توجه به قالب پيشفرض طرح ريزي گرديده است.
- اين موردي كه بنده عرض كردم رو هم يه بررسي بفرمائيد، چنانچه به نتيجه اي نرسيديد دوباره مشكل رو عنوان نمائيد.
موفق باشيد
بايد بعد از ايجاد منو در بخش مديريت منوها منوهاتو با ماژول ايجاد منو در موقعيت مناسب براي منو فراخواني بكني.
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز چطور باید منوی جدید را در قالب جدید ست کنم ؟؟؟؟؟
بايد ابتداموقعيت هاي قالبت رو ببيني و ببيني كه موقعيت منوهات اسمش چيه بعد يه گروه تو منوهات بسازي و اون منو رو با استفاده از ماژول ايجاد موقعيت در اون موقعيت قرار بدي. براي نمايش موقعيتهات هم كه بايد در تنظيمات قسمت مديريت قالبهات گزينه نمايش موقعيتهاي قالبت رو فعال بكني بعد بري تو وبت و در آخر آدرس سايتت 1=tp? رو تايپ كني تا نمايش داده بشه