مشکل در نمایش تصاویر مربوط به ماژول ZT Headline و ماژول slidshow در روی هاست
با سلام
دوستان یک مشکلی که پیش آمده وقتی که سایت را روی هاست فرستادم این هست که تصاویر مربوط به ماژول ZT Headline و ماژول slidshow رو نمایش نمی ده با اینکه image رو چک کردم در پوشه هاشون هستن و همینطور مجموعه های مربوط به این ماژول ها رو چک کردم عکس ها در مطالب مربوط در ویراشگر نمایش داده شدن ،
بعد از firebugکه استفاده کردم یکی از خطا هایی که در console نمایش داده میشداین بود : ReferenceError: JCaption is not defined for joomla که با سرچ کردن و استفاده از این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پیغام رو برطرف کنم ولی هنوز تصاویر مربوطه نمایش داده نمیشن
لطفا راهنمایی کنید دوستان
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل در نمایش تصاویر مربوط به ماژول ZT Headline و ماژول slidshow در روی هاست
نقل قول:
با سلام
دوستان یک مشکلی که پیش آمده وقتی که سایت را روی هاست فرستادم این هست که تصاویر مربوط به ماژول ZT Headline و ماژول slidshow رو نمایش نمی ده با اینکه image رو چک کردم در پوشه هاشون هستن و همینطور مجموعه های مربوط به این ماژول ها رو چک کردم عکس ها در مطالب مربوط در ویراشگر نمایش داده شدن ،
بعد از firebugکه استفاده کردم یکی از خطا هایی که در console نمایش داده میشداین بود : ReferenceError: JCaption is not defined for joomla که با سرچ کردن و استفاده از این سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پیغام رو برطرف کنم ولی هنوز تصاویر مربوطه نمایش داده نمیشن
لطفا راهنمایی کنید دوستان
آدرس سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
کسی نیست که در این زمینه اطلاعاتی داشته باشه ، لطفا راهنمایی کنید دوستان
ممنون