-
آرشیو مطالب در کی 2
با سلام
من در سایتم (جوملا 1.5)، برای ارسال اخبار و ... از سیستم کی2 استفاده میکنم. ولی بخش آرشیو مطالب در این سیستم (بصورت موضوعی و تاریخ ارسال) زیاد مناسب نیست. میخواستم بپرسم آیا افزونه خوبی برای این مورد میشه معرفی کنید که هم فارسی باشه، هم با کی2 کار کنه، و هم بشه دسته بندی ها را در اون تعریف کرد.
ممنون از راهنمائی های مفید و خوبتون.
-
بله،
امضای من یا لینک زیر از JED رو مطالعه کنید. ( پیشنهاد می کنم به نسخه ی 2.5 سایتتون رو ارتقا بدید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دوست عزیز جناب نوین فرد
از اینکه سریع پاسخ دادید ممنون. من برای سایتم فقط بخاطر قالبش (اجبارا) از نسخه 1.5 استفاده میکنم. این افزونه گویا برای کارکرد کاملش باید خریداری بشه؟ فقط آیا با جوملای من هم کار میکنه تا اون را بخرم؟ من میخواهم یک سیستم آرشیو مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داشته باشم. البته این سایت با جوملا و کی2 کار نمیکند و فقط به لحاظ ساختار آنرا معرفی کردم.
-
افزونه برای جوملا 1.5 کارکردهای محدودی دارد و دیگر پشتیبانی نمی گردد، ولی برای k2 و مطالب جوملا و تاریخ شمسی سازگار است و همچنین رایگان است. جدا از این، در هزاران سایت خبری مورد استفاده قرار گرفته است. ولی برای نسخه 2.5، فقط مطالب جوملا و تاریخ میلادی در نسخه ی رایگان قرار داده شده است.
-
دوست عزیز پیشنهاد می شود که سایت خود را به جوملا 2.5 انتقال دهید تا از برترین افزونه های موجود بتوانید استفاده کنید
با تشکر