-
چند سئوال مهم امنیتی
با سلام
من چند تا سئوال داشتم که می خواستم پاسخی دریافت کنم
1- من یک سرور VPS برای سایتهایم دارم که به تازگی بر اثر حملاتی سرور Down می شود ،می خواستم بدونم که برای خود سایتها آیا کامپوننتی به غیر از rsfirewall وجود دارد که بتوانم بازدید کنندگان سایت را رسد کنم و ببینم که چه تعداد کانکشن زدن و آنها را لاگ کنم . به تازگی لایسنس rsfirewall را هم خریدم که دارم روی آن هم کار می کنم
2- طی این مسئله نگاهی به کاربران سایت کردم و دیدم تعداد زیادی ثبت نام الکی فعال شده در سایت وجود دارد که می خواستم بدونم اولاً چرا در جوملا 2.5 جایی برای غیر فعال کردن ثبت نام و نیز عدم فعال کردن کاربر توسط کاربر را غیر فعال کنم وجود ندارد و دوماً چطوری میتوانم کد امنیتی را برای ثبت نام فعال کنم
3- آیا امکان دارد که آدرس صفحه ثبت نام را از پیش فرض خارج کنم
و به طور کلی چگونه میتوانم این مشکل سرور را حل کنم و IP شخص را پیدا کنم ،حمله به قدری زیاد است که سرور کلاً قط می شود و من مجبور به Reboot هستم
ممنون
-
جواب 2 را یافتم
بقیه را لطفاً پاسخ دهید
ممنون
-
کامپوننت های زیادی وجود دارد . لیست کامپوننت ها رو تا جند لحظه دیگه میزارم در جواب سوال 3 بله وجود دارد و لطفا از انتی دیداس استفاده کنید
---
درود لیست کامپوننت هایی که بنظر من بدردتون می خوره 1. jhackguard 2. ose anti-virus
این یکی هم آلیه برای شما دانلودش کنید لین دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---
اینم پلاگین مورد نیاز شما برای سوال 3 شما به این لینک مراجعه کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امید وارم مفید بوده باشه بای ببخشید اگر لینک دادم و خودم آپلود نکردم بای