سلام، افزونه ای رو برای جوملا میخواستم البته اگه مکان اشتباه تاپیک نزده باشم / برای نمایش تصاویر البته بر اساس انتخاب منوی کشویی:o
مثلا گزینه 1 از منوی کشویی رو که بزنید یه سری تصویر رو نمایش بده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، افزونه ای رو برای جوملا میخواستم البته اگه مکان اشتباه تاپیک نزده باشم / برای نمایش تصاویر البته بر اساس انتخاب منوی کشویی:o
مثلا گزینه 1 از منوی کشویی رو که بزنید یه سری تصویر رو نمایش بده
شما باید ابتدا گالری تصاویرتون را نصب کنید مثل فوکا گالری یا جومگالری
سپس ان رادسته بندی کنید و تصاوی رخود را درون آنها قرار دهید
سپس در منوی مورد نظر آیتم جدید اضافه کنید از نوع دسته بندی کامپوننت گالری عکستون
شاد باشید
اگر منظورتون دسته بندی کردن تصاویر موجود در گالریه که میتونید با این افزونه پیاده سازیش کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما, من احساس میکنم منظور شما بیشتر event کلیک برروی منو ها و تغییر عکس هست تا نمایش خود گالری .
اگر اینطوره باید بگم این جور افزونه ها باید سفارشی نوشته بشوند. اما از این گالری میتونید استفاده کنید (شبیه ترین افزونه به اون چیزیه که شما نیاز دارید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه! متوجه نشدید / تصویر رو ضمیمه کردم تا بتونم بهتر بهتون بفهمونم
ببینید ! منوی کشویی اولی مجموعه رو انتخاب میکنه بعد میره منوی دومی بر اساس تاریخ انتخاب میکنیم ( که احتمالا باید تاریخ رو هم مجموعه بندی کنم ) بعدش گالری یا اسلاید شو مورد نظر نمایش داده میشه
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]