سلام
من می خوام یه فروشگاه بر پایه جوملا درست کنم می خواستم بدونم برای این کار ماژول داره ؟ اگه می شه یکم راهنماییم کنید ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام یه فروشگاه بر پایه جوملا درست کنم می خواستم بدونم برای این کار ماژول داره ؟ اگه می شه یکم راهنماییم کنید ممنون
کامپوننت جومشاپینگ و ویرچومارت برای جوملا هستن که فارسیشون وجود داره کافیه تو گوگل سرچ کنی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من هم میخام یه بخش فروشگاه توی جوملا داشته باشم
فروشگاه من علاوه بر فروشگاه عادی فروش فایل هم دارد
کدوم کامپوننت برای این منظور مناسبه؟
ماژول پرداخت بانکی هم براش هست؟
سلام
دوست عزيز ، همانطور كه استاد عزيزم جناب shmata اشاره داشتند، كامپوننت ويرچو مارت گزينه مناسبي براي مقاصد شما ميباشد.
اما ماژول و پلاگين پرداخت آنلاين رو جدا بايد تهيه بفرمائيد.كه البته بعضا" تجاريند! (با كمي جستجو و سرچ ميتونيد پيدا بفرمائيد).
موفق باشيد
نظرتون در مورد k2store چیه؟
اینکه با k2 هماهنگه و چه قابلیت های داره
ظاهرا تازه وارده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با جوملا 3 کار میکنه؟
خیر! همانطور که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم اشاره شده فکردنمیکنم برا 3 کار کنه!،و فقط واسه 2.5 lمیباشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen3310 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ایا برای جوملا 3.1.4 ماژولی هست؟
جوملا 2.5 رو نصب کنید و با یکی از کامپوننت های بالا کار رو شروع کنید
وقتی برای 3 منتشر شد هر دو رو اپدیت کنید