با سلام من قست دارم يك قالب جوملا رو ايژاكس كنم به طوري كه وقتي روي لينك ها كليك ميشه صفحه رفرش نشه و موقع ورود به سايت دوباره صفحه لود نشه و اين كه من ايژاكس بلدم اما نمي دونم چطور اين خاصيت رو اضافه كنم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من قست دارم يك قالب جوملا رو ايژاكس كنم به طوري كه وقتي روي لينك ها كليك ميشه صفحه رفرش نشه و موقع ورود به سايت دوباره صفحه لود نشه و اين كه من ايژاكس بلدم اما نمي دونم چطور اين خاصيت رو اضافه كنم
بهتره اول ساختار قالب جوملا و شیوه نمایش افزونه های مختلف مثل ماژ<ل و کامپوننت رو در قالب یاد بگیرید و منطقشون رو بفهمید بعد شروع به ساخت قالب کنید !
راستش من اين كار رو در مورد ماژول ها رو انجام دادم البته در سطح پايين
منظور شما اينكه بايد در هسته اصلي تغيرات ايجاد كنم
جوملا از نسخه 1.5 نیازی به تغییر در هسته نداره برای اینجور موارد و میتونید از پوشه html در قالب استفاده کنید !
خيلي ممنون اما مي شه يكم بيشتر توضيح بديد چه چيزي توي فولدر html بنويسم اگه يه كم جامع توضيح بديد واقعا ممنون ميشم
من نمي دونم وقتي روي يك لينك كليك ميشه چه صفحه رو باييد به جاوا اسكريپت بدم تا لود كنه و چطوري به جاوا بگم ماژول ها رو هم همزمان دوباره لود كنه
از پيگيريتون ممنون
شما آزاکس میخواهی کار کنی یا پاپ آپ ؟ :دی
پوشه html پوشه ای هست برای قالب که تمپلت و ساختار نمایشی هر افزونه در جوملا رو میتونید درونش اختصاصی کنید تا زمانی که از این قالب استفاده میشه اولویت با این پوشه هست برای اون افزونه. برای توضیحات بیشتر میتونید وارد پوشه اچ تی ام ال قالبهای موجود در جوملا بشید و ببینید چه تفاوتی با تمپلت خود افزونه داره که توی پوشه خودش هست ! خیلی ساده هست ! اپن سورس هست و کسی که آژاکس رو بلد باشه باید بتونه سورسها رو بخونه و کار کنه !
با سلام اول اينكه اژاكس تحت جاوا اسكريپت و فايل هايي كه در فولدر html مي گزارند مثل فايل ماژول ها php است و من يك همچين چيزي مي خوام اما در قالب خود template نه در قالب كامپونت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پسرم تو که بلدی پس نیاز به سوال نداری که =))
یک مقدار بیشتر به قالب افزونه ها دقت کنی میبینی که html هستن !! =))
خيلي ممنون سعي مي كنم اگر به مشكل خوردم مطرح مي كنم