سلام
جوملای 3.0.3 فارسی رو نصب کردم پیغام می*ده نسخه 3.1.1 اومده و می*تونم به اون آپدیت کنم.
آیا نسخه 3.1.1 فارسی است؟
چرا سایت جوملا فارسی این نسخه رو واسه دانلود نگذاشته؟
از طریق همون پیغام آپدیت کنم؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
جوملای 3.0.3 فارسی رو نصب کردم پیغام می*ده نسخه 3.1.1 اومده و می*تونم به اون آپدیت کنم.
آیا نسخه 3.1.1 فارسی است؟
چرا سایت جوملا فارسی این نسخه رو واسه دانلود نگذاشته؟
از طریق همون پیغام آپدیت کنم؟
مرسی
بله از طریق همون پیغام اپدیت کنید
معمولا آپدیت های مینور تغییرات اساسی ندارند و لزومی نداره نسخه فارسی هم تغییرات بده.
شاید فایل زبان نیاز به ویرایش داشته باشه که با به روز رسانی اتوماتیک متوجه می شوید نیاز هست یا خیر.
آپگریت کنید، اگر نیاز بود بفرمایید تا راهنمایی کنم.
شاد باشید
سلام مجدد
مرسی از پاسختون
آپدیت رو زدم ولی پیغام می*ده: دانلود بسته بروزرسانی با خطا مواجه شد.
مشکل چیه؟
هاستتون ایرانی و کنترل پنلتون دایرکت ادمین هست؟
اگر بله پرمیشن پوشه ها را 757 کنید.
اگر cpanel هست چک کنید پرمیشن پوشه tmp و cache 755 کمتر نباشه
اگر با این تفاسیر نشد بسته آپگرید به نسخه جدید را در روت هاستتون اکستارکت کنید.
شاد باشید
1- هاستم رو از مامبو گرفتم و cpanel هم هستش. پرمیشن tmp روی 755 نبود که اصلاحش کردم. آپدیت رو دانلود نکرد و منم از روشی که گفتین عمل کردم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آپدیت شد و ورژن رو الان 3.1.1 نشون میده -> داخل مدیریت سایت میشه -> ولی صفحه اصلی سایت نمیآد و میگه "صفحه مورد نظر شما پیدا نشده است" و اون بالا توی قسمت تیتر مرورگر خطای 1146 میده (تصویر پیغام رو ضمیمه کردم). حالا چیکار کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- در قسمت "کنترل پنل" مدیریت سایت، سمت چپ، پیغام آپدیت دیگری داشتم و دارم: "نسخه جدید در دسترس می باشد 1". وقتی روش کلیک می کنم وارد بروزرسانی می شه و آپدیتی نشون می ده به نام "Persian". تیکش می زنم و بروزرسانی رو انتخاب می کنم ولی پیغام "Copy file failed" می ده و آپدیت نمی کنه! ظاهرا آپدیت زبان فارسیه؟ آیا برای آپدیت باید مثل قبلی عمل کنم؟ ولی کجا باید فایل"fa-IR_details.xml" رو کپی کنم؟
ظاهرا این آپدیتا بوی دردسر رو می ده! درسته؟
3- مرسی از پیگیریتون. منتظر پاسخم
جواب نمی*دین؟
چیکار باید بکنم؟
بیشتر از 24 ساعته مشکلم رو مطرح کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیکار باید بکنم؟
پشتیبانی یعنی این؟
دروود
دوست عزیز شما برای ارتقا قدری عجله کردید
بهتر بود تا ارائه نسخه جدید تیم جوملا فارسی صبر میکردید
از تنطیمات کلی چک کلی رو بزنید ...
در پناه ایزد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که بالاخره یکی جواب داد
1- دوست عزیز در اولین سوالم پرسیده بودم که وقتی بروزرسانی رو انتخاب می کنم ارور می ده. دوستمون هم جواب دادن که چون آپدیت مینور هستش لزوما فارسیش آپدیت نداره. منم اولین بار هستش که دارم با جوملا شروع می کنم و نمی دونستم که خود سایت جوملا قارسی نسخه جدید رو خواهد گذاشت (البته الان هم از گفته شما به این موضوع پی بردم چرا که دوستمون گفته بودن جوملا فارسی ممکنه آپدیت مینور رو نده!).
2- در هر حال سوالم اینه چرا از داخل خود منو مدیریت سایت نمی شه آپدیت کرد و باید حتما فایل رو دانلود کنیم و خودمون نصبش کنیم؟ (که خوب البته نتیجه اش هم مشکل پیش اومده بود که تصویرش رو گذاشتم).
3- خدا رو شکل یه آپدیت از cpanel داشتم و از این طریق سایت رو برگردوندم. فعلا مشکل حله و صبر می کنم تا آپدیت جدید رو جوملا فارسی بده.
4- اما مهمتر از همه بخش دوم سوالمه: در قسمت مدیریت سایت، سمت راست اون پایین، می گه "نسخه جدید در دسترس می باشد! 1". وقتی انتخابش می کنم به صفحه بروزرسانی می ره و این بسته "Persian" رو برای آپدیت معرفی می کنه. منم تیکش می زنم و بروزرسانی رو انتخاب می کنم، پیغام خطا می ده: "Copy file failed". آیا آپدیت باید بصورت دستی انجام بشه و چرا؟ اگه آره لطفا بهم بگید اون فایل رو دقیقا کجا باید کپی کنم؟ آیا اصلا این آپدیت رو باید انجام بدم یا نه صبر کنم تا نسخه جدید جوملا فارسی؟
5- خلاصه کلا گیج شدم!!!
مرسی دوست عزیز
قطعاً به روز رسانی رو قرار میدیم
در صفحه اصلی سایت جوملا فارسی تمام این اخبار قرار میگیره
از اون جا هم میشه به روز کرد سرعت اینترنت شما مهم هست و خیلی جزئیات دیگه ... که ممکن هست به ارر بر بخورید ...
مشکل از همین جا هست
فایل های به روز رسانی به درستی منتقل نمیشن
چک کنید که لایه ftp ست شده یا خیر ! و چک کنید که سطح دسترسی فولدر ها و فایل های شما درست باشد
در پناه ایزد