سلام
آیا میشه یک جدول توی مای اس کیو ال درست کرد و بعد با نوشتن کد php به اون دسترسی داشت، البته در جوملا، یعنی کدهای PHP برای فراخوانی رو توی جوملا نوشت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آیا میشه یک جدول توی مای اس کیو ال درست کرد و بعد با نوشتن کد php به اون دسترسی داشت، البته در جوملا، یعنی کدهای PHP برای فراخوانی رو توی جوملا نوشت؟
دروود
بله
برای چه کاری میخواهید
بیشتر توضیح بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
در پناه ایزد
سلام و تشکر فراوان از پاسخ گویی
من می خوام یه جدول توی مای اس کیو ال درست کنم، و مثل زمانی که با php با مای اس کیو ال کار می کنم، بهش دسترسی داشته باشم، در واقع بتونم، داده وارد کنم، تغییرات ایجاد کنم، در جدول جستجو کنم و سایر کارایی های یک پایگاه داده. شاید برای این کار افزونه خاصی هم باشه که من ازش اطلاع ندارم.
میتونید این کار ها رو انجام بدید
ولی نیازی نیست
برای همه موراد در جوملا امکان در نظر گرفته شده
لازم نیست شما به صورت دستی در دیتابیس کاری انجام بدید !!!
پیشنهاد میکنم یک بار کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
سلام و تشکر
فکر کنم نتوانتستم، منظورم رو خوب بیان کنم، کتاب رو دیدم، اشتباه نکنید، من با جوملا و مدیریت آن آشنا هستم، سوال من اینست، فرض کنید من بخواهم یک سیستم کتابخانه در جوملا راه اندازی کنم، یعنی بتوانم، جدول کتاب را در پایگاه ایجاد کنم، در آن تغییرات ایجاد کنم، از سوی دیگر کاربر بتواند با جستجو در جدول کتاب ها به اطلاعات آن دسترسی داشته باشد، لطفا راهنمایی نمایید.
بله
میتونید این کار رو بکنید
ولی فکر نمیکنم با وجود افزونه های که برای جوملا موجود هست ( در حال حاضر بیشتر از 9000 تا ) افزونه ای نباشه که نیاز شما رو بر طرف کنه
موضوع کاری رو بگید اگر افزونه ای نتونست مشکل شما رو حل کنه دستی اقدام کنید
در پناه ایزد
سلام یه افزونه پیداکردم، ولی هنگام نصب:
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
ارور میده. جوملام2.5.1 هست.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام این تنظیمات برای روی هاسته، روی لوکال این کار قابل انجام نیست؟
روی لوکال نیاز به این تنطیمات نیست
در این شرایط مشکل از افزونه یا از نحوه نصب شما هست !
در پناه ایزد